Diensten

Ik ben een creatieve, midcareer (online) communicatie specialist met ruim 10 jaar ervaring in (web)redactie, bloggen, storytelling, content creatie, social media marketing & webcare. 

Ik schrijf aan mijn allereerste boek en werk daarnaast in de (online) communicatie. Collega’s uit het werkveld hebben me gekscherend wel eens bijnamen als contentkanon en bereikbom gegeven. Zelf vind ik ook dat schrijven en (online) content creatie een ontzettend leuk vak is.

Wil je gebruik maken van mijn diensten? Bezoek mijn LinkedIn-pagina en neem contact met mij op.

LinkedIn endorsements:
✓ Content creatie
✓ Blogging
✓ Webteksten
✓ Social Media
✓ Copywriting
✓ New Media
✓ Social Networking
✓ Public Relations

Ontvangen referenties van (oud)collega’s en opdrachtgevers:

Lindsay is een bijzonder contenttalent. In onze gezamenlijke tijd op de online redactie, vonden wij elkaar in onze gedeelde liefde voor schrijven. Dat doet zij graag en veel! Ze heeft een eigen, heel herkenbare stijl waarmee ze lezers echt weet te betrekken en te binden. Of het nu via een eenmalige social media-post is, in een artikel voor een magazine, of in een langlopende blogserie – haar creativiteit is onuitputtelijk. Maar het blijft bij Lindsay niet bij ideeën; ze zorgt ook dat ‘het er komt’ door een gestructureerde werkwijze. Daarnaast is Lindsay als collega heel vrolijk en enthousiast. Het was goed samenwerken met jou, Lindsay!


Ik heb Lindsay leren kennen als een erg enthousiaste en creatieve redacteur! Ze heeft goede ideeën, is nauwkeurig, heeft een levendige schrijfstijl en kan goed doelgroepgericht schrijven. Een aangename persoonlijkheid om mee te werken!

Lindsay is een energieke en erg creatieve collega. Mooi om te zien hoe ze haar passie: schrijven, op verschillende fronten uitvoert en op elk front op een passende en eigen manier acteert. Daarnaast een erg fijn mens om mee te werken. Kracht: Online communicatie, bloggen, organiseren.

Lindsay heb ik leren kennen als eigenzinnige, enthousiaste en bevlogen communicatiespecialist. Lindsay is erg bedreven in het woord en tekst, snapt ondernemerschap, geeft graag en goed een eigen stempel mee zonder daarin het collectieve belang uit het oog te verliezen. Ze heeft ons erg goed en erg snel geholpen met onze totale communicatie, social media en daarbij ook zelf creatieve voorstellen gedaan. Ze is erg van de actualiteit en speelt daar goed op in.