Diensten

Ik ben een creatieve, midcareer (online) content redacteur met ruim 10 jaar ervaring in (web)redactie, bloggen, storytelling, content creatie, social media marketing & webcare. 

Ik schrijf aan mijn allereerste boek en werk daarnaast als (online) content redacteur. Collega’s uit het werkveld hebben me gekscherend wel eens bijnamen als contentkanon en bereikbom gegeven. Zelf vind ik ook dat schrijven en (online) content creatie het allerleukste vak is dat bestaat.

Wil je gebruik maken van mijn diensten? Bezoek mijn LinkedIn-pagina en neem contact met mij op.

LinkedIn endorsements:
✓ Content creatie
✓ Blogging
✓ Webteksten
✓ Social Media
✓ Copywriting
✓ New Media
✓ Social Networking
✓ Public Relations

Referenties van (oud)collega’s en opdrachtgevers:


Ik heb Lindsay leren kennen als een erg enthousiaste en creatieve redacteur! Ze heeft goede ideeën, is nauwkeurig, heeft een levendige schrijfstijl en kan goed doelgroepgericht schrijven. Een aangename persoonlijkheid om mee te werken!


Lindsay is een energieke en erg creatieve collega. Mooi om te zien hoe ze haar passie: schrijven, op verschillende fronten uitvoert en op elk front op een passende en eigen manier acteert. Daarnaast een erg fijn mens om mee te werken. Kracht: Online communicatie, bloggen, organiseren.


Als ik Lindsay in één woord zou moeten omschrijven, dan is dat creativiteit. Bij elke situatie weet zij een creatieve koppeling te maken. Als Lindsay over straat loopt en een apart uithangbord ziet, maakt haar brein daar direct een mooie oneliner of leuke grap van. Ze is snel, weet van aanpakken en heeft aan weinig woorden genoeg. Lindsay is diegene in een groep die ideeën omzet in acties en als eerste iets op papier zet. Lindsay is daarnaast een erg gezellige collega om mee samen te werken en ik hoop van harte dat we in de toekomst nog eens met elkaar mogen samenwerken.


Lindsay heb ik leren kennen als eigenzinnige, enthousiaste en bevlogen communicatiespecialist. Lindsay is erg bedreven in het woord en tekst, snapt ondernemerschap, geeft graag en goed een eigen stempel mee zonder daarin het collectieve belang uit het oog te verliezen. Ze heeft ons erg goed en erg snel geholpen met onze totale communicatie, social media en daarbij ook zelf creatieve voorstellen gedaan. Ze is erg van de actualiteit en speelt daar goed op in.