Boek
Lindsay  

Nu te koop! Mijn korte verhaal als e-book: Onderbuikgevoelens

Onlangs deed ik mee aan een schrijfwedstrijd voor korte verhalen, mede georganiseerd door Kobo & Elegance:

Loop je al tijden rond met een fantastisch verhaalidee à la Stephen King, maar heb je de woorden nog niet op papier gekregen? Dit is het moment! In samenwerking met Kobo organiseert Elegance namelijk een schrijfwedstrijd. Doe mee en wie weet wordt jouw verhaal gepubliceerd in Elegance én als e-book.

Ik schreef een spannend, kort verhaal à la Stephen King en stuurde mijn inzending toe aan de jury. Ik won niet, maar ontving na de prijsuitreiking een berichtje van Kobo om mijn verhaal toch te publiceren op het platform van Kobo. Dat leek me retespannend, maar uiteindelijk vond ik het ook zonde van mijn geschreven verhaal om er verder niets mee te doen.

Je kunt daarom mijn korte verhaal: Onderbuikgevoelens nu lezen.

Lees gratis mijn korte thriller Onderbuikgevoelens als e-book als je Kobo Plus hebt.

Of koop Onderbuikgevoelens op bol.
Als je zoekt op ‘Onderbuikgevoelens’ of mijn naam, dan vind je ‘m ook.

Op een lome zomermiddag belandt Daphne na haar strandwandeling op een ligbedje bij een strandtent. Met een fles rosé binnen handbereik en een grote zonnebril op haar neus gluurt ze ongegeneerd naar de jonge, hippe bezoekers van de beachclub. Tot haar aandacht gegrepen wordt door een opvallende verschijning. En de jongen in kwestie lijkt ook door Daphne betoverd. Er is een onweerstaanbare aantrekkingskracht tussen hen, maar kan ze haar onderbuikgevoelens negeren?

Fiction & Literature | Thrillers
Fiction & Literature | Short Stories


Leave A Comment