Ze.nl column: "Blond vs. Brunette"

Ook deze week schreef ik een column voor Ze.nl, hét online vrouwenmagazine van Nederland. Het onderwerp? Blondine blijven of brunette worden. Lees mijn column en registreer je op Ze.nl om mee te discussiëren over wat mijn haarkleur zal worden!

“Blond vs. Brunette”

Mijn hele leven ben ik al een blondine. Ik ben gewend aan de slechte grappen en starende blikken in mediterrane landen als Italië. 26 jaar lang heb ik van nature witblond haar en krijg vaak te horen hoe bijzonder dat is…

Toch ben ik vaak nieuwsgierig naar hoe het leven zal zijn als brunette. Allereerst, ik hoor nooit iemand nageroepen worden met: ‘Brunettie!’ Iets wat, misschien herkennen mijn medeblondines zich hierin, met enige regelmaat voorkomt bij: ‘Blondie!’

>> Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *