Yo-ho-ho, and a bottle of rum, euh: nagellak!

Dat ik een kleine nagellak-obsessie begin te kweken, zal ik niet ontkennen. Ik stel me voor dat ik in een cirkel van verslaafden zit. “Hallo, ik ben Lindsay en ik ben nagellak-addict”. “Hallo Lindsay!”, verwelkomen ze me.

Vorige week scoorde ik in deze OPI nagelsalon het laatste (!) flesje uit de Burlesque collectie (Glow Up Already) & was zo blij als een kind! Ik vind film- en beauty collabs enig, omdat ik filmfreak én beautylovah ben. I like it in the mix, baby!

Hoe vet is het dan ook, dat deze zomer OPI een Pirates of the Caribbean collectie uitbrengt! Arr, me like! Met coole namen als Mermaid’s Tears, Sparrow me the Drama en Skull & Glossbones. Dat zijn mijn drie favorieten uit deze collectie (in totaal zijn er 7 flesjes).

Maar, de absolute must-have is toch wel de Silver Shatter. Ik heb van Barry M al een black crackle nagellak en vind het een ideale manier om je nagels een instant effect te geven, plus het werkt als een tierelier. Dus hoe gaaf is het, om bij de mooie pastelkleuren uit deze collectie, een zilveren crackle lak te gebruiken!

Ik kan me he-le-maal voorstellen dat zeemeerminnen hun nageltjes zo lakken. Trouwens, wist je dat je na het nagels lakken je nagels even onder de koude kraan kan houden om ze sneller uit te laten harden? Tip! :-) De film released op 20 mei en ik ben zo benieuwd naar both! De nagellak én de film! Dus berg de rum op Jack, en start met lakken!

Zijn jullie fan van Pirates? En ook nagellak-addict dus benieuwd naar de Pirates-collectie?

xoxo Lins

Filmtrailer Pirates 4:
 

1 reactie

  1. Hi 25ste bloglovin' follower! :) Thanks voor je reactie, het volgen en retweeten! En ik ben ook nagellak verslaafd, dus ik kom wel naast je zitten. ;) Zie je snel op een (Grazia) event?! X Laurien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *