Wonen: Shop haul Ikea, By Zenz en Marks & Spencer

lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (17)De afgelopen weken heb ik mijn inner shop-a-holic de vrije hand gegeven en mocht ze keihard kopen! Ik heb geen kleding geshopt maar woon-artikelen en accessoires. Vind ik ook leuk. Eigenlijk vind ik winkelen altijd leuk. Zelfs naar de supermarkt op zaterdag (hoe burgerlijk!) vind ik gezellig. Of verplicht mee naar de MediaMarkt met mijn man. Ik vermaak me wel. Ik hou gewoon van shoppen I guess. Ongeacht de winkel of type aankoop. 

Mijn haul bestaat uit items van Ikea, By Zenz en Marks & Spencer. Bij Ikea heb ik hetzelfde probleem als bij de Hema. Ik verlaat de winkel nooit met lege handen.

lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (11)lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (12)lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (15)lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (16)Lianne van Focusonfoodies.nl blogde onlangs haar jaloersmakende voorraadkast. Mijn keukenkastjes zijn een soort tsunami aan halflege zakjes, dicht geplakte doosjes en verpakkingen met wasknijpers als sluiting. Niet erg netjes. Geïnspireerd door Lianne’s georganiseerde systeem kocht ik weckpotten bij Ikea. In verschillende formaten. Mijn keuken is niet direct een toonbeeld van huisvlijt na deze aanschaf, maar het is een begin ;-) Handig, al zeg ik het zelf.

lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (13)Tsjah, dit is dan wel weer een typische Lindsay-aankoop. Shot-glaasjes. Die hadden we nog niet en Jägerbombs of tequila drinkt niet handig uit grote glazen. Sorry AA, ik ben echt geen coma-zuiper maar je hebt soms gewoon kleine glazen nodig!

lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (9)lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (10)Ik las op veel woon-blogs lyrische berichten over de limited collection van Ikea: BRÅKIG. Een naam die stiekem best wel past bij de voorgaande shot-glaasjes, haha! Ik vond de collectie mwah. Een beetje te druk naar mijn smaak, dus ik nam alleen het roze kussen mee.

Tot zover Ikea. Zoals jullie weten ben ik druk in de weer met het inrichten van mijn thuiswerkplek. Zoekend naar leuke posters en kaarten kwam ik terecht op de webwinkel van ByZenz. Veel te leuk. Echt verschrikkelijk leuk. Beter deel ik de link niet met jullie, anders ben je ook de pineut.

lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (7)lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (8)Ik vind je lekkah! Je bent een lekker ding. Zo’n leuke kaart, gaat zo mijn woning in!

lindsayvallen.nl wonen shoplog interieurlindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (2)lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (3)lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (4)lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (5)lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (6)Yay! De bekende Merci Paperbag zoals veelvuldig gezien in woonmagazines. Oh shit, nu deel ik toch de By Zenz-link met jullie ;-) Sorry!

Last but not least: Marks & Spencer. Ik had geen idee dat je daar vanuit Nederland überhaupt online bestellingen kon doen. Nog zo’n gruwelijk slechte ontdekking (voor je portemonnee).

lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (17)Vooral hun stationary. Zoveel leuke kaarten! Mijn man verklaarde me voor gek, gezien het aantal kaarten dat ik kocht. 34 (!) kaarten. Maar weet je, je hebt altijd kaarten nodig. Ja toch? Ieder jaar is iedereen weer jarig, er worden baby’s geboren, mensen gaan trouwen, enzovoort. Dus. Volkomen geoorloofd.

lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (20)lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (21)Wat een leuke potloden! Some things are just write together, gniffel! Mijn favoriete combi’s zijn Bread and Butter, Bacon & Eggs en Tea & Biscuits.

lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (19)lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (18)Waxinelichtjes. Ook zo’n aankoop die nooit een miskoop is. Bij mij gaat er wel een verpakking per maand doorheen, zomer of winter. Ik brand altijd kaarsjes. Deze setjes ruiken heerlijk, vooral de Apple & Elderflower.

lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (22)lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (23)lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (24)De reden dat ik de Marks & Spencer webshop bezocht was deze letter-mok, voordat ik ten prooi viel aan hun stationary. Op Pinterest had ik een leuk plaatje gezien van een thuiswerkplek met letter-mok als pennenbakje.

lindsayvallen.nl wonen shoplog interieur (14)Nu staat de mok nog op mijn oude tafel. Binnenkort gaan we de hele studeerkamer opnieuw inrichten met een mooi wit bureau, handige opbergkasten en mooie accessoires. Nu al zin in.

Zie je, als je shoppen leuk vindt is winkelen altijd een feest ;-)
Kun jij ook genieten van (overal) winkelen?

– xxx – Lins

7 reacties

  1. Wauw wat een leuke dingen! En zo herkenbaar al die halve lege zakjes! Ik ben nu aan het verhuizen en ik hoop ook een "goede nieuwe" start te maken in mijn keukenkastjes haha. Liefs

  2. Leuke dingen! Marks & Spencer zit tegenwoordig ook in Amsterdam en Den Haag, hoef je niet meer uit Engeland te bestellen ;-).

  3. Geweldig! Dankzij jou heeft Zenz er een nieuwe klant bij, oa. de papier bag staat hier nu ook prachtig in huis, bedankt voor de leuke webshop-tip :)

  4. Net jouw blog ontdekt, nu al fan want hij is leuk!
    Héérlijk om dingen voor in huis te kopen hé! Ik kende byzenz al, en die paperbag is zo tof! Ze hebben daar zulke toffe dingen.
    Liefs x, Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *