WONEN Een roze bank in je woonkamer


(bron afbeelding: House Beautiful UK/Mark Scott ©)

Afgelopen zaterdag toog ik naar de woonboulevard in Utrecht, om een aantal banken bij Pronto Wonen te proberen. De tip van Pronto werd eerder door een aantal van jullie in de comments op een oudere woon-blog van mijn hand gegeven. Misschien beïnvloed ik jullie soms met mijn aankopen of productreviews, andersom gebeurt dat dus net zo goed! Ik heb denk ik wel op 10 banken gezeten, maar werd uiteindelijk verliefd op een mooie hoekbank in ribcord stof. Inmiddels heb ik het even laten bezinken en weet bijna zeker welke kleur ik het mooist vind in onze woonkamer. Roze. 

On wednesdays we wear pink

Dat kleurtje links dus. Ik vind het prachtig! Het past perfect bij onze witte vloer, de witte muren en het witte plafond. Juist met een rustige basis, kiezen wij voor meubels en accessoires in kleur. We hebben een blauwgrijze Chinese bruidskast, een bruine, lederen poef uit Casablanca en een massief houten eettafel. Daar past een roze bank uitstekend bij!

Het is dat ik momenteel op een no spending dieet zit, maar zodra ik weer mag, sleep ik René mee naar de winkel! Hopelijk vindt hij de bank net zo lekker zitten als ik. De kleur vindt hij ook helemaal prima overigens. Een echte kerel is niet bang(k) voor wat roze in huis, haha.

Op Pinterest droomde ik al weg bij roze banken en welke kussens en vloerkleden daar het mooist bij staan. Gluur je mee?

Zou jij zelf ooit een roze bank aanschaffen? Wat voor kleur heeft jouw bank?

Liefs,
Lindsay

8 reacties

  1. Heel mooi! Mijn moeder heeft een felroze (fuchsia) bank en daar scoort ze beel complimenten mee. Hoewel de meesten toevoegen dat ze het zelf niet zouden kopen. Zelf heb ik een cliché grijze bank. Na jarenlang in een roze huis gewoond te hebben, voelt roze als thuis, maar ik heb het toch maar bij de accessoires gehouden. Ik ken mezelf en ben toch bang dat ik een bank te snel zat zou zijn.

  2. Wij hebben een licht blauw achtige pastel bank van de Ikea. Idd niet handig met een kleintje in huis, dus vaak wassen die hoezen.

    Waar hebben jullie die mooie grijze Chinese bruidskast vandaan, ben ik helemaal weg van!! :-)

      1. Lindsay, ben je tevreden over die kast? Ik twijfel met bestellen omdat ik hem niet in het echt heb gezien en de winkel zo ver vind rijden. Hoor het graag! Groet Sabine

  3. Mooi kleurtje maar gewaagd! Al is het wel heel zacht roze. Zelf heb ik een grijze bank en wil ik straks ook weer voor een grijze gaan.

  4. Ik heb zo'n ribcord bank, zo fluffy! <3. In 'greige' – grijs/beige. Neutrale meubels passen het best bij mijn interieur, want ik heb een donkerbruine houten vloer en een petrol muur over de hele lengte van de kamer ;-). Dus ik vond dat de bank een 'rustige' hoek in mijn huis moest zijn, haha :-) Wat dat betreft precies het omgekeerde van jouw interieur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *