Wonen: pief paf POEF!

Omdat je huis nooit af is blogde ik laatst mijn zoektocht naar een krukje of bijzettafel. Het inspirerende artikel van Karin van Eénig Wonen trok me over de streep: een poef staat hartstikke leuk in de woonkamer. Ook weet ik inmiddels zeker dat ik – naast de poef – bij Het Kabinet bijzettafeltje Two Tone ga vragen als verlovingscadeau aan mijn moeder.

poef-13064015-normal-1097140191

 

De poef kocht ik bij Hema. Ik vind dat Hema onwijs leuke woonaccessoires heeft. Zo kocht ik onlangs nog een foto/kaartenrek voor op de studeerkamer waar ik leuke ansichtkaarten of foto’s in tentoon stel ^^ Op de blog van Eénig Wonen verzamelde Karin een aantal leuke woonplaatjes met poef in de woonkamer:

Kaczmarski_hometour_living1LCYhome_living10bron afbeeldingen (via http://www.livecreatingyourself.com)

_mg_2541bron afbeelding

einrichtungsideen_din_1bron afbeelding

Wat vinden jullie van een poef? As we speak ben ik met mijn verloofde de Ikea aan het leegplundra‘en ;-) Nieuwe overgordijnen kopen voor de woonkamer, onder andere… ;-)

Fijn weekend!

xoxo Lins

1 reactie

  1. Ik ben helemaal weg van die Hema poef! Ik vind een poef een mooie aanvulling als je maar 1 bank hebt. Ik vind het echt een aanwinst voor een interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *