WONEN New in: Hay hangers

hay hangers kleding hangers lindsayvallen (14)

Met nog twee weken te gaan tot de sleutel van ons nieuwe huis, kom ik al aardig in de klus- en inrichting stemming. Vorige week zondag waren we op pad voor laminaat, inmiddels weten we ook dat we het hele huis eigenlijk rustig in RAL-wit willen schilderen en met meubels of accessoires kleuraccenten willen aanbrengen. Dat wisselt namelijk een stuk makkelijker dan je muur opnieuw verven als je het zat bent ;-). Op Pinterest zag ik verschillende keren de hangers van Hay voorbij komen en toen ik onlangs in de stad was, kocht ik zelf een setje. Het zijn 5 hangers die vaak niet als kledinghanger, maar juist anders gebruikt. 

hay hangers kleding hangers lindsayvallen (2)

hay hangers kleding hangers lindsayvallen (3)

hay hangers kleding hangers lindsayvallen (4)

hay hangers kleding hangers lindsayvallen (5)

Voor een setje van 5 hangers betaal je € 10,- euro. Ik heb de kleur rosé goud gekozen, dat vind ik een warme kleur en staat chique op een witte muur. Ik ben wat gaan experimenteren met de hangers door ze zowel met een spijker op te hangen als met washi tape vast te plakken.

hay hangers kleding hangers lindsayvallen (7)

Omdat er weinig gewicht aan de hanger hangt, voldoet washi tape prima. Ik heb hier mijn We Own The Night medaille en blogger-ketting aan de Hay hanger tentoongesteld. Echt een soort expositie van mijn pronkstukken :-).

hay hangers kleding hangers lindsayvallen (8)

Dit is een hoekje op mijn werkkamer waar ik de hanger heb opgehangen opgeplakt :-). In het nieuwe huis hebben we straks een grote zolder waar we ook onze werkplekken gaan inrichten, dus ik denk dat deze hanger qua vormgeving zo intact blijft.

hay hangers kleding hangers lindsayvallen (11)

hay hangers kleding hangers lindsayvallen (10)

Op de slaapkamer heb ik mijn sluier die ik in de kerk op de bruiloft droeg, opgehangen aan de Hay hanger. De sluier hing tot dusver in mijn kast en zo vind ik het wel een leuke accessoire aan de muur. Onze nieuwe slaapkamer is anders qua vorm en heeft geen nisje, dus of ik deze hanger met sluier ook in de nieuwe woning hang weet ik nog niet.

Ik heb nu nog drie hangers over waar ik nog niet precies van weet hoe ik deze wil stylen. Misschien met een kledingstuk uitgestald op de babykamer of magazines in de woonkamer, op Pinterest zie je de leukste ideeën ter inspiratie.

Hebben jullie ook soortgelijke accessoires in huis, die eigenlijk als iets anders bedoeld zijn, maar ook best als eyecatcher kunnen?

Liefs,
Lindsay

4 reacties

  1. Mooie hangers. Erg mooi hoe je de sluier hebt opgehangen. Wat je zegt wat betreft de kleur op de muur heb je helemaal gelijk. Wij hebben 5 jaar terug een muur behagen, maar ik ben het zo beu. Maar ja, je haalt het er niet zo snel vanaf. Fijn dat je nu kan gaan aftellen tot de overdracht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *