WONEN: krukje en bijzettafel

krukje_teak3Onlangs heb ik onze inrichting weer eens hé-le-maal omgegooid (tsjah, vrouw hè? ;-) en daarbij de IKEA Lack tafeltjes naar de schuur verplaatst. Ik vind ze niet passen bij onze inrichting en heb de poef terug gezet. Nu hebben we een zithoek met de Klippan, de Kramfors bank + poef maar geen salontafel. Ik vind een salontafel ook niet nodig, want die plemp ik toch alleen maar vol met zooi. Maar mijn glazen, kopjes thee en schaaltjes eten balanceren nu gevaarlijk op de bankleuning.
Dat moet beter kunnen.

Als verlovingscadeau mogen we van mijn moeder nog iets kleins uitzoeken. Misschien hebben we een bestemming gevonden voor dit lieve gebaar: een bijzettafel en krukje!

mangohout2bron: Het Kabinet

Met het combineren van een krukje en bijzettafel creëer je een functioneel én mooi plekje voor je glas, een klein vaasje met bloemen of magazine. Het mangohouten krukje, de zadelzit en krukje tooth vind ik erg mooi. Natuurlijke houten materialen, maar toch warm qua sfeer. Het bijzettafeltje Two Tone vind ik leuk – met de geverfde poten.

Two-tone-dark-greyzadelzit2bron: Het Kabinet

Hebben jullie een grote bijzettafel? Of juist kleine krukjes of tafeltjes gecombineerd?

Of – net als wij momenteel – geen van allen en misbruik je de bankleuning als tafel ;-)

1 reactie

  1. Wij zoeken nog steeds een nieuwe salontafel. Tot we die hebben staan er twee Lack tafeltjes. Wel zo simpel. En naast het 'languit lig deel' van de bank staat een krukje van Ikea voor mijn potje thee en tijdschriften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *