WONEN Inspiratie voor een drank kabinet

 

Je hoeft geen zuipschuit te zijn om een toffe bar thuis te waarderen. Ik ben geen dagelijkse drinker, maar een wijntje of cocktail op z’n tijd gaat er prima in. Tijdens een gezellig etentje met vrienden, de eetclub met vriendinnen bij mij thuis of een spelletjesavond met Triviant en gin-tonic. Onlangs zag ik bij blogbabe Suuz haar té gekke drank kabinet en dat vond ik zo cool staan! 

Goedemorgen #pileafamily 🌱 #pileapeperomioides #pilea #pileababy #urbanjungle #urbanjunglebloggers #houseplantclub

Een bericht gedeeld door Suus / Babyisthenewblack.nl (@suuz_) op

Tof hè?

Heel Sex and the City en Mad Men: über stijlvol en luxe, maar toch ook gezellig. Ik kan me voorstellen dat je je als gast heel welkom voelt, wanneer ik als lady of the house vanuit een hip drank kabinet of bar cart je drankje inschenk. Je hebt veel mogelijkheden tot het creëren van een leuke bar thuis. In de vorm van een dressoir, een ouderwetse wereldbol die open kan (hallo James Bond), een console of een echte bar trolley van messing. Stiekem vind ik die het allerleukst, lekker kitsch!

Van origine staat de bar cart in je eetkamer, nabij je keuken of in je woonkamer. Wij hebben in onze woonkamer precies een stukje muur tussen het eetgedeelte en de keuken. Volgens mij zou een drank kabinet daar fan-tas-tisch staan! Online zocht ik de mooiste inspiratie voor de leukste drank kabinetten en bar carts om alvast in de juiste sfeer te komen. Proost!

Overigens mag ik nog wel even doorsparen, want mijn favoriete bar cart – bovenstaande Sedgewick Bar Cart – vond ik online voor slechts (!) $ 625 dollar. Kaching! Just my luck, mijn oog valt altijd op de meest onbetaalbare versies, haha. Maar inspirerend is ‘ie, dus een mooi plekje op mijn blog is bijna net zo leuk als ‘m echt in huis hebben. Bijna dan.

En? Dorst gekregen? Vind jij een drank kabinet of bar cart leuk voor thuis?

Liefs,
Lindsay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *