Wonen: H&M Home bedden? Goed!

De kleding van H&M kan me de laatste tijd (helaas) niet zo bekoren. Misschien doordat ik dusdanig druk ben met de wedding, waardoor ik geen oog meer heb voor fashion. Ook vandaag scrolde ik verveeld door de nieuwe artikelen op H&M online. Mijn muis bewoog zich richting de balk naar de afdeling home. Joepie! Tóch nog iets in mijn winkelmandje kunnen plaatsen.

hmprod2

hmprod1
hmprod (2)
home_bedroom
Prachtig beddengoed! Een fijn donkergrijs linnen dekbedset, een linnen en satijnen kussensloop.
Na de bruiloft moet er immers goed geslapen worden, niet? ;-)

Winkel jij vaak bij H&M Home?
Ik vind dat H&M Home, evenals Hema, mooie woonartikelen van goede kwaliteit heeft.

– xxx – Lins

3 reacties

  1. Ik shop eigenlijk nooit dingen voor in huis. Stiekem misschien omdat ons huis te koop staat en ik het zonde vind om er nieuwe spullen voor te kopen. Want interieurspulletjes vind ik wel degelijk leuk! Kan dan ook niet wachten tot we een nieuw huis gaan kopen dat ik from scratch mag inrichten… :D Dan ga ik zeker ook eens bij H&M Home kijken! Zara schijnt ook een leuke Home-afdeling te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *