Woensdag wisseldag! 29 weken #babytaartje

Babytaartje 26 27 28 29 weken zwanger

#Babytaartje! Onze traditie om op de wisseldag (woensdag) een taartje te eten om te vieren dat onze kleine bun nog steeds in the oven zit, lukt al 4 weken met succes :-). Rechtsonder 26 weken met een Bossche bol, linksonder appeltaart met 27 weken, rechtsboven New York cheesecake van Starbucks met 28 weken en linksboven (vandaag) een tompouce’je voor ons kleine snoesje omdat ik vandaag 29 weken zwanger ben.

Iedere woensdag (en niet eerder of op een ander moment! #bijgeloof ;-) hopen we een ander taartje te proeven zodat de baby zeker blijft zitten. Want buiten krijg je voorlopig geen taartjes meer kleine, alleen maar melk! Dus ik zou het wel weten als ik daar zat ;-).

Met hopelijk nog vele taartjes in het verschiet, zodat we over minstens een fiks aantal weken de taart kunnen vervangen voor beschuit met roze muisjes. Pas in april (na Pasen) met mijn broedmachine (ik ben immers net een kip nu ik met alle bedrust een echte LEGbatterij ben ;-) ons kuikentje krijgen: dat zou zo’n geschenk zijn!

Op social media doen zowel bekenden als vreemden mee met een #babytaartje op woensdag, zo leuk en lief om te zien! Natuurlijk een goede en mooie reden (excuus ;-) om iedere woensdag taart te eten en extra leuk als mensen dit (online) delen. Hopelijk komen de taartjes straks jullie neus uit, dan beloof ik na een gunstige (lange) zwangerschap te bloggen over back in shape komen ;-). Beloofd! :-)

Voor nu wens ik jullie (en mezelf) een ‘kalme’ nacht, het magische woord dat ik en mijn buurvrouw (die inmiddels de thuisopname in is) gebruikten om elkaar welterusten te wensen hier op de ziekenhuiskamer. Het woord ‘rustig’ was strikt verboden nadat we dit wensten en beiden aan het CTG moesten ’s nachts.

Dus een kalme nacht en tot morgen! To make each day count.

Liefs,

Lindsay 

leo to make each day count

13 reacties

  1. Ik kan babygirl verzekeren dat het heel leuk is om in april jarig te zijn! En hoe meer taartjes, hoe beter. Deze woensdag doe ik mee. Liefs

  2. Ik vind het geweldig dat jullie elke week trouw een gebakje eten! Lekker die baby spekken en elke week is weer een week gewonnen. Succes!

  3. Wat gaan jullie goe-hoed! 29 weken alweer joh! Wat een verschil met 4 weken geleden! Nog een flink aantal te gaan, maar ik vind het al een geweldige prestatie dat je het tot nu hebt volgehouden! Volgende week woensdag doe ik met je mee!

  4. Wat heeft jullie dochter nu al twee geweldige, positieve ouders. Eens in de zoveel dagen kijk ik hier in de hoop op weer een positief berichtje! Ik heb echt heel veel respect over hoe jij (jullie) in deze situatie staat en hoop dat het kleintje nog vele weken in de buik blijft!

  5. Ik kom "stiekem" al een paar weken elke woensdag checken hoe het met jullie gaat. Zo fijn om te zien dat er iedere week een positief berichtje te vinden is en er taart wordt gegeten. Jullie babymeisje krijgt fantastische ouders, that's for sure :) Keep up the good work en ik hoop dat ik nog veel taartjes voorbij mag zien komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *