Woensdag Grazia-dag!


Yep, twee blogs geleden meldde ik jullie übertrots dat ik opnieuw Grazia Insider ben in 2012. Dus mag ik jullie iedere woensdag weer een sneak peek geven van de Grazia die vanmiddag in de winkel ligt! Deze week Duitse gründlichkeit Heidi Klum op de cover (*Duitse gründlichkeit: de “stereotype” Duitser, die immer punctueel is en grondig tewerk gaat). Recent gescheiden, moeder van 4 koters, maar immer stralend en bovendien weer flink de blümchen buiten aan het zetten! Stiekem vind ik het nog altijd jammer dat Heidi & Seal gescheiden zijn. Ik vond ze een erg leuk stel, met hun geweldige Halloween-feesten. Maar, Heidi trok de stekker eruit en in de Grazia lees je alles over haar single mommy bestaan.

Ook een interview met Maria Kooistra, die na een faillissement’s fiasco in Amerika (Maria’s man Steve te Pas is voormalig eigenaar van het gevallen jeansmerk Blue Blood) van 10 euro per dag moet leven. Ik weet zeker dat de klap hard is geweest,  maar pardon: er moeten wel meer gezinnen (over)leven van 10 euro per dag. Eerder las ik in een interview met Maria dat ze haar designerbags moest verkopen om de huur te voldoen. Dat is natuurlijk erg sneu allemaal, maar denk eens aan de gezinnen in problemen die géén designerbags hebben, waar moeten zij de huur dan van betalen? Toch is het goed om je te beseffen dat je het best getroffen hebt als je fijn kunt shoppen en bovendien zonder problemen je huur en boodschappen kan betalen.

Wat me brengt bij Dress Your Shape, ook te vinden in this week’s Grazia. Niet alleen brengt Grazia je op de hoogte van de trends in what to wear, maar ook wat geschikt is voor jou als appeltje/peer/zandloper/liniaal. Ik vind dat altijd prettige rubrieken. Want wat op de paspop of in een online webshop énig geëtaleerd staat, kan jouw figuur of lichaamsvorm misschien totaal niet flatteren.

Kortom: genoeg te smullen om deze regenachtige week door te komen! Vanaf woensdagmiddag of donderdagochtend ligt Grazia 15 weer bij jou in de schappen. Fijne Grazia-week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *