Woensdag Grazia-dag, met Lindsay in de modejury!

Gister showde ik jullie al een preview van mijn debuut in de Grazia modejury, maar vanaf vandaag ligt de papieren Grazia ook werkelijk in de winkel! Ik bladerde snel door naar de modejury-pagina’s en jawel: daar was ik! Iehh! Het is zo gek om je foto en commentaar ineens ‘in het echie‘ in een blad te zien staan. Maar ik ben wel poepietrots natuurlijk!


Ik heb mijn mening eerlijk gegeven, ondanks dat ik alle vier de dames eigenlijk zeer aimabel vind. Maar a girl’s gotta to what a girl’s gotta do! Dus beoordeelde ik streng edoch kritisch de oufits van deze celebrities.

Wat ik leuk vind, is dat het panel onderling niet elkaars’ commentaar heeft gelezen, maar we opvallend vaak op één lijn zitten. Blijkbaar denken Grazia-lezers en makers alike.

Maar buiten mijn geslaagde eerste poging in het panel van de modejury, staat de Grazia natuurlijk ook boordevol ander leuks! Voorop staat de prachtige Lara Stone, één van de vele succesvolle Hollandse topmodellen met een indrukwekkende voorgevel.  Hubba-hubba! Natuurlijk ontbreken ook  de real life, celebrities en actueel-rubrieken niet. En natuurlijk heul veul fashion!

De colour blocking is een blijvertje, rokken, broeken, tops en accessoires kleuren zuurstokroze, mintgroen en felblauw.  We <3 candy!

Kortom: genoeg redenen om deze week de Grazia weer te scoren!

Wat vinden jullie van mijn debuut in de modejury? Kunnen jullie je vinden in mijn mening en zo nee: wat zou jouw mode-oordeel zijn?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *