Woensdag Grazia-dag! Én de blogger masterclass today!

Een hele goedemorgen allemaal! Het is woensdag, de week is weer doormidden! En, op woensdag ligt ook de nieuwe Grazia weer in de schappen! Yeah
Op de cover de bootylicious Beyoncé, die met hubby Jay-Z 7 januari jl. dochtertje Blue Ivy op de wereld zette. Een kwartaal later is Bee weer back in shape en in Grazia vind je het geheim van haar killer body.

Confession: al sinds mijn 15e ben ik die-hard fan van Beyoncé. Eerst bij Destiny’s Child (ik heb alle albums), daarna solo. En toen ik Bee & Jay in “Bonnie & Clyde” zag, vond ik het direct een leuk stel. Come on! Hét R&B-koppel of the century! Dus geen kwaad woord over Beyoncé of Jay-Z ^^

Een koppel dat al ruim vòòr de bevalling de afslag Ex-it bereikte, zijn Gouden Kooi Amanda en Nick a.k.a. Afrojack. Terwijl Paris op Nick’s kin sabbelt op Coachella, doet Amanda haar verhaal in Grazia. Mét foto’s van baby Vegas.
Wat vinden jullie eigenlijk van de naam van de kleine spruit? Ik vind het ietwat gewaagd om een kind de naam te geven van de stad van verwekking. Nu Afrojack bovendien behoorlijk steady in Paris lijkt te verblijven, klinkt het ook hot dat Vegas’ “stiefmoeder” Paris heeft, right? Not.

Enne, leest jouw baby daddy, scharrel, fling of steady boyfriend ook altijd stiekem de Grazia? Dat weten wij allang! Maar om hem een hart onder de riem te steken hebben we het nu op de cover gezet: Het Grote Mannennummer.

Genoeg leuks weer deze week dus, Grazia is niet voor niets Tijdschrift van het Jaar!

Ik wens jullie een fijne woensdag but gotta run, want als Grazia Insiders zijn wij uitgenodigd om vanmiddag deel te nemen aan de Grazia’s Blogger Masterclass!
Bloggen als beroep, wie droomt er niet van? Ik wel! Vier succesvolle bloggers leren ons vanmiddag de fijne kneepjes van het vak. 

Have a great/Grazia day ya’ll!

xoxo Lins 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *