Woensdag Grazia-dag! Dubbeldik nummer, smullen!

Woensdag! De Grazia ligt weer in de winkel, rennen! ^^ Deze week een dubbeldik nummer om je twee weken flink mee te vermaken. Het weer laat ons aardig in de steek, maar de Grazia kan overal hoor! Niet alleen op een terras of in je bikini in de tuin, maar ook op de bank onder een fleece-dekentje met een kop thee.

Op de cover deze week Yolanthe Sneijder Cabau. Nu wil ik niet gemeen of lelijk doen, maar ik had Yo bijna niet herkend. Toch? Hoe hebben we onze Yolanthe Cabau van Kasbergen leren kennen? Als sexy FHM babe met rondingen en een fikse bos krullen die menig cover sierde. Ze had een ietwat smallere bovenlip en haar haargrens liep wat door. Maar desalniettemin prachtig, toch?

*Yolanthe vroegâh


*Yolanthe nu

En hoe staat de recente Yo op de cover van Grazia deze week?


Meet Yolanthe Sneijder Cabau anno nu. Haar bovenlip is in verhouding met haar onderlip (Photoshop of plastische chirurgie?) maar het  meest valt me haar haargrens op. Na een rondje Google blijkt dat de geruchten gaan dat Yolanthe haar babyhaartjes heeft laten weglaseren. Kim Kardashian heeft dit ook laten doen. Volgens andere bronnen heeft Yo ook haar borsten en tanden gedaan. Ze is in ieder geval wat in wulpse rondingen geslonken.

Misschien hoort dit bij haar nieuwe voetbalvrouw-look of schat ze haar kansen in Hollywood zo beter in. Wat goed is voor Kim Kardashian, brengt Yolanthe misschien dezelfde sterren-status. Wat vinden jullie van de metamorfose van Yolanthe? Nieuwer beter of gouwe ouwe?

Genoeg over Yo, want er staat nog veel meer in deze dubbeldikke Grazia! Het is de big beauty issue (incluis Hollywood hair, zou dit met of zonder laser zijn?) en celebrities trend: no make-up. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik regelmatig geen make-up draag. Als ik naar de sportschool ga, boodschappen ga doen of vriendinnen op bezoek krijg, maak ik me écht niet altijd op. Ook winkelen doe ik gerust zonder make-up. Ik vind het wél leuk om mezelf voor een avondje uit of werkdag op te tutten. Maar ik zou ook best zonder make-up naar mijn werk of café durven. Wel eens gedaan trouwens!

Hoe zit dat bij jullie? Dragen jullie altijd make-up? Of is het ook niet zo’n big thing en vereist voordat je de deur uit stapt?

xoxo Lins 

4 reacties

  1. ja dat haar heeft ze zeker later weglaseren kan niet anders!! ik vind het wel een knappe meid maar op de 2de foto vind ik haar te opgemaakt en een beetje een rare mond hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *