Wishlist 11 feb. 2011

Oeh, the shop cravings! <3 Adore!
Lijstjes, we zijn d’r dol op!
Mijn februari wishlist…

1. Onbetwist nummer één, de panterprint pumps.
Diep binnen in mij zit een ontzettend camp dametje dat de garderobe van Nel Veerkamp (rust in vrede Nellie) adoreerde. Ondanks mijn blonde lokken (vaak een no-no combinatie met dierenprints) ben ik verzot op panter-, tijger- en zebraprint. Rrrauwww!

2. Onbetaalbaar! Maar wat een fijn suede motorjack! Van styliste Danie Bles, mooi lang zodat het zeker over je heupen valt en vlammend rood, love it!

3. Omdat ik, ondanks mijn voorkeur voor roze en girlie series als Glee en Sex and the City, toch ook een griezelfan ben (zie mijn obessie voor True Blood, Twilight en Halloween). Don’t you just looove this skull jumper from TopShop?

4. Okay. Ik ben 1.83. Dat is al best lang. Met deze nude pumps zou ik uitkomen op 1.95, schoon aan de haak. Maar what the heck, ik kan er ook niets aan doen dat ik een long legged lady ben! Dus komt u maar doorrrr, Invito shoes!

5. Last but not least, weer mijn vampier-liefde <3
Hoé cool is dat, parfum in een coffee to go verpakking met de naam “Vamp in NY”. Ik weet niet hoe dat ruikt, een vampier in New York – maar ik denk zoiets als Brad Pitt (Interview with a Vampire) gemixt met Robert Pattinson (Twilight) en Eric Northman (True Blood). Lekkerrr trio dus ;-)

| Hebben jullie nog must-buy items op jullie wishlist? |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *