Winter met Whitney!

Whitney! Ik ga niet liegen voor je, I adore Whitney. Ik ben gek van The City, Kelly Cutrone (Kell On Earth) en Whitney’s stijl is mijn fav <3
Sinds Whitney van The Hills naar The City a.k.a. The Big Apple verhuisde, moesten haar outfits daarop aangepast worden. Ik bedoel, Lauren, Heidi & consorten genieten van de immer stralende zon, maar Whitney trotseert nu vrieskou in NYC!

Ook bij ons wordt het steeds kouder, dus zocht ik was inspi uit Whitney’s NYC-outfits:


Nice! Fake fur, een mooie pantalon en love the shoes! Die blote enkels lijken me toch ietwat chilly, maar ze draagt wel een wollen muts en leren handschoenen. Het is belangrijk om je hoofd warm te houden, daar verlies je nl. de meeste warmte. Dat ze haar jas open draagt lijkt vreemd, maar zelf heb ik – juist met mijn warmste winterjas – het vaak zo warm dat ik ook even wil ‘ademen’.


Parka-time! Ondanks dat mijn parka niet de warmste jas is die ik heb, ik draag ‘m wel mucho vaak! Whitney combineert de parka hier met een legging en platte gympen, Vans/All Stars-stijl. Weer de wollen muts en ook een zonnebril: de zon kan behoorlijk verblindend zijn ’s winters! Dit is een fijne combi voor grocery shopping of een dagje naar het bos of strand, lekker uitwaaien!


Oei, blote buik! Dat lijkt me toch echt te fris Whit! Ze kan het goed hebben (killer body alert!) maar echt gezond als het -minus degrees is, lijkt het me niet. Wel vind ik het leren jack leuk gecombineerd met de sneakers en jeans. De blote buik maakt het wat vrouwelijker, maar een degelijk hemd eronder is verstandiger.


Jeej, weer de mooie fake fur! Geen hoofddeksel maar een dikke sjaal, vast om de koude voetjes te compenseren! Op de achtergrond zie je de sneeuw, dus ballerina’s vind ik gewaagd! Ik zou eerder een paar Uggs of Rubber Duck’s verkiezen, zeker omdat de color blocking broek ook niet comfy warm oogt. Maar, Whit denkt vast: wie fashionable wil zijn moet kou lijden!


This I like! De parka, de hoge laarzen – it’s all good! Lekker warm slentert Whitney door de straten van New York. Een jeans is ook warmer dan een pantalon, omdat de stof dikker is en zo de kou beter weert. Ze draagt, zover ik het goed kan beoordelen, een blouse met daarover een vest. Slim, want is het op kantoor bij People’s Rev dan warm – kan ze het vest uitdoen. Laagjes dragen is sowieso slim. Het isoleert de warmte door de verschillende stoffen over elkaar, en mocht het nodig zijn, dan kun je afpellen.


Iets chiquer dit keer, echt een plaatje! Een nette jas met ruches, warme sjaal, high gesloten heels en een color blocking pantalon. Fashionable en tóch warm, well done Whit! Voor een sollicitatiegesprek of de dames die voor een meer formele look gaan op kantoor: here you are! Netjes en niet te braaf.

Wat zijn jullie winter-outfit tips? Ik fiets veel, dus val nog vaak terug in ietwat comfy outfits terwijl ik graag iets meer fashionable voor de dag zou willen komen. Met deze looks heb ik al wat meer inspiratie opgedaan! Maar ik ben benieuwd naar hoe andere Hollandse meiden dat met onze winters doen, dus share jouw fashionable winter-outfit geheim!

xoxoLins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *