Winnaar Insanity actie: are you ready to dig deeper, Nadia?

Nadia winnares InsanityWat een gave reacties op de Insanity before & after post vorige week. Ik vond het stiekem behoorlijk spannend mijn resultaten online te delen maar wat hebben jullie geweldig gereageerd! Mijn sportiviteit wint het van mijn onzekerheid en ik ben trots op waar mijn lijf toe in staat is!

Wie dit binnenkort ook kan ervaren na het 60 dagen Insanity programma is Nadia!
Gefeliciteerd! Als je je gegevens per e-mail stuurt aan info@lindsayvallen.nl, zorg ik dat Shaun T zo snel mogelijk bij je thuis is :-) Ik ben reuze benieuwd wat je van het programma vindt en of je net zo’n kick krijgt van Insanity :-) Dig deeper!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Een killer body is ook voor jou binnen handbereik, via de website van Tel Sell bestel je eenvoudig het complete Insanity-pakket van BeachBody.

Een sportief weekend gewenst iedereen!

xoxo Lins

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *