(*) WIN! Mi-Pac rugzak (model classic t.w.v. € 32,50) van Marington.nl


(*) Deze blog bevat producten die ik van een merk of webshop heb ontvangen. Maarrr, ik mag ook een gekregen exemplaar weggeven! :-)

DE WIN-ACTIE IS GESLOTEN EN GEWONNEN DOOR: ANOUK. 
Anouk, gefeliciteerd! :-)

Vorige week liet ik jullie in een outfitpost mijn burgundy Mi-Pac rugzak zien. Ook gaf ik er afgelopen zondag één weg tijdens mijn blogverjaardag. Maarrr, voor jullie online lezers is er ook een Mi-Pac! Want zelf iets krijgen is leuk, maar weggeven of uitdelen misschien nog wel veel leuker! Met deze online win-actie maak je kans op een eigen Mi-Pac rugzak (model classic t.w.v. € 32,50) in een zelf te kiezen kleur.

Wat moet je doen?
1. Laat een reactie achter in de comments, welke kleur Mi-Pac jij graag zou willen winnen. Op de website van Marington.nl vind je alle kleuren. Let wel, het model dat je kunt winnen is de classic t.w.v. € 32,50 euro.
2. Like de Facebook-pagina van Marington.nl.
3. De eerste twee voorwaarden zijn vereist om deel te nemen aan de win-actie.
Als je het daarnaast leuk vindt, kun op social media jouw favoriete rugzak delen met de hashtags #marington en #mijnmipac. Plaats bijvoorbeeld een tweet, een Instagram-post of Facebook-bericht met #marington en #mijnmipac, zodat anderen zien welke rugzak jij graag wilt winnen.
4. That’s it!
5. Donderdagavond 10 september a.s. om 00:00 uur middernacht sluit de win-actie. Vrijdag 11 september wordt de winnaar of winnares bekend gemaakt. Zorg dat je een werkend e-mailadres achterlaat, zodat Marington contact met je kan opnemen om de Mi-Pac op te sturen.
DE WIN-ACTIE IS GESLOTEN EN GEWONNEN DOOR: ANOUK. 
Anouk, gefeliciteerd! :-)
6. Toi toi toi en duimen maar!

Liefs,
Lindsay

23 reacties

 1. Ik zou heel graag de Classic Grey winnen, erg chique kleur. Die kan ik makkelijk meenemen naar mijn werk, heb veel spullen nodig op het traject Groningen-Utrecht ;)

 2. Wat een moooooie tas! Ik heb onlangs na jaren trouwe dienst afscheid moeten nemen van mijn oude Eastpak en ga nu dus rugzakloos door het leven. Het is net alsof ik een ledemaat mis.. Ik ben dus op zoek naar een nieuwe en deze voldoet aan al mijn voorwaarden! Dus ik hoop dat ik win <3

 3. Wat een leuke winactie! Deze mooie rugzak zou ik graag in de kleur Grey willen winnen. Perfect voor lange dagen naar de uni, maar ook voor dagjes uit met vrienden/familie, of naar het werk. Ik heb de Facebook-pagina geliked en ga nu duimen tot 11 september. Fingers crossed!

 4. Oh wat een leuke winactie, en hij komt precies op het goede moment!! Ik zou graag de kleur classic charcoal grey willen winnen, wat een mooie kleur! Door een blessure aan m’n schouders heb ik een rugzak nodig, en deze komt precies op het goede moment. Mocht een andere lezer(res) hem winnen, dan is het hem/haar gegund! :-)

 5. Jaa super leuk! Precies zo’n leukerd waar ik naar op zoek ben! Vooral in de kleur forrest green vind ik de rugzak super gaaf. Dus ik doe graag mee aan de winactie! :D

 6. Ik zou heel graag de classic grey willen winnen.. Omdat ik Joep graag bij me draag maar ik dan altijd ruimte gebrek heb voor zijn medicatie die ik altijd mee moet nemen vanwege de epileptische aanvallen die hij kan krijgen.. Zeker met de aankomende verhuizing is het erg fijn als ik dragend met Joep naar het nieuwe huis kan en dan alles bij de hand heb.. Het zou ons zoveel meer vrijheid geven.. Mijn vorige rugzak is helaas gesneuveld..

  Groetjes Sandra

 7. Ik ga ook voor de Mi-Pac Rugzak Classic Burgundy, super mooie kleur! Ik doe graag mee aan de winactie!
  De Facebook-pagina van Marington.nl. heb ik geliked!

 8. Goeie winactie! :-)

  Ik vind de kleur die jij hebt héél erg leuk, deze zou ik zelf niet zo snel kopen, maar hé, dit is een winactie en dus een kadootje. Ik ga voor de kleur Burgundy!

 9. Dit merk kende ik nog helemaal niet, maar wat een toffe rugzak! De Facebook-pagina heb ik zojuist een dikke like gegeven :) De kleur die ik het liefst zou willen is Cream. Veel liefs, Xx

 10. Wat een fijne winactie! Ik heb dringend eens een deftige rugzak nodig :p, ik zit mijn handtassen altijd veel te vol te laden waardoor de hendels scheuren haha. Ik zou voor de Classic navy gaan, past bij erg veel in mijn garderobe! Ik heb de fb geliked ;), groetjes xx

 11. Wauw wat een mooie rugtas! Ik zou heel graag met de classic forest green gezien worden. Ik ben een net afgestuurde juf en mag nu invallen. Deze tas zou dan perfect zijn als juffentas om spelletjes, mappen en andere dingen in mee te nemen.

 12. Wat een mooie rugtas heb je zelf uitgekozen. Ik zou graag voor de Mi-Pac Rugzak Classic Classic Grey gaan. Als ik een keer weinig boeken mee hoef naar school kan ik mooi de show stelen met die rugtas ;)

 13. Ik kan niet kiezen tussen de Cream en Light Brown, dus zou ik graag de Camo Desert willen winnen (logische conclusie toch? ;-)). De mix tussen beide kleuren en als er een vlekje op komt zie je het natuurlijk niet zo goed. En dat is wel handig gezien mijn Eastpak niet zo schoon uit de was is gekomen gisteren :(.

 14. Hey!
  Onlangs heb ik een nieuwe laptop gekocht, en nu zoek ik nog een tas om hem in te vervoeren!
  De mi-pac lijkt me super gaaf! Ik vind hem erg mooi in de kleur navy!
  Je zou me er oprecht erg blij mee maken :)
  Ik heb net ook even je facebook-pagina geliked!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *