(*) WIN! 3 zonnebrillen van CheapassZonnebrillen.nl

Win 3 zonnebrillen van Cheapass Zonnebrillen header

***WINACTIE IS INMIDDELS GESLOTEN EN WINNARESSEN HEBBEN BERICHT ONTVANGEN***

Okay, misschien is het dragen van drie zonnebrillen tegelijk ietwat overdreven, maar you get my point. Namens Cheapass Zonnebrillen mag ik drie fijne dameszonnebrillen zoals op de foto weggeven. En dat is maar goed ook, want ik heb zelf al ontzettend veel zonnebrillen. Voor dit artikel vond ik het leuk om ze te tellen. Ik heb negen zonnebrillen. Twee daarvan dragen van een merkje (Ray-Ban), de overige zeven zijn low-end. H&M, Primark én een model van Cheapass Zonnebrillen. 

Ik vind het leuk om verschillende modellen zonnebrillen te dragen, maar vind het absoluut niet nodig om alsmaar dure modellen te kopen. De goedkopere varianten neem ik mee naar festivals of feestjes, liggen in mijn dashboardkastje of slingeren in mijn handtas. Ideaal. Wil je meedingen naar een hippe maar goedkope zonnebril van Cheapass Zonnebrillen (feitelijk gratis dus, aangezien je ‘m kunt winnen)?

Dit zijn de drie modellen die ik draag en die je kunt winnen:

1. Hout = Stout (link)
HoutStout
Deze ‘houten’ zonnebril biedt 100% UV-bescherming en is voor 100% gemaakt uit gerecycled plastic, dus er is geen tropisch hardhout voor is gesneuveld.

2. Gouden pilotenbril met spiegelglazen (link)
240_gouden_pilotenbril_met_olieglazen
Toch is het niet al goud wat blinkt, de uiteinden van de pootjes zijn namelijk zwart zoals bij alle klassieke modellen die zijn gecreëerd door Ray-Ban. Deze zonnebril biedt 100% UV-bescherming.

3. Black Angus (link)
Black angus
Duidelijk ook geïnspireerd op de modellen van Ray-Ban, maar dan voor een veel fijner prijsje. Je betaalt niet het volle pond, maar ook deze bril biedt 100% UV-bescherming.

Van ieder model is één exemplaar te winnen, in totaal drie brillen: de Hout = Stout, de gouden pilotenbril met spiegelglazen en de Black Angus.

***WINACTIE IS INMIDDELS GESLOTEN EN WINNARESSEN HEBBEN BERICHT ONTVANGEN***

– Ramona: jij wint de Hout = Stout bril
– Florence: jij wint de gouden pilotenbril
– Dionne: jij wint de Black Angus

Hoe doe je mee?

– Laat in de reacties een comment achter met je naam, de zonnebril van je keuze en een geldig e-mailadres waar ik je op kan bereiken;
– Like de Facebook-pagina van Cheapass Zonnebrillen;
– Duimen maar!

De wedstrijd sluit zondagavond 16 november a.s. om 00:00 uur ’s nachts. Op maandag 17 november worden de drie winnaressen bekend gemaakt. May the odds be ever in your favor! Toi toi toi :-).

Liefs,
Lindsay

12 reacties

  1. Hi Ramona, ik trek de winnaars uit alle deelnemers, aangezien ik zelf ook geen (persoonlijk) Facebook-account heb, snap ik het als mensen zelf ook geen Facebook hebben. Dus you\’re still in the running! :-)

 1. Hey lindsay! Meestal ben ik een stille meelezer/genieter maar bij zo een leuke give-away dacht ik toch eens te reageren! De aviator bril is top :)

  Ps; nog eens een dikke proficiat met je zwangerschap ;)

 2. Heeej!
  Allereerste wil ik zeggen dat ik niet zo'n facebooker ben, dus helaas voldoe ik niet aan die voorwaarde.
  Maar dat neemt niet weg dat ik ontzettend graag 1 van de 3 zonnebrillen wil winnen die je weggeeft! :D
  Ik vind de Black Angus echt súper tof!
  Groetjes :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *