Welkom baby Taartje!

WKZ Nicu 2 foto 2

Geboorte 29 weken 6 dagen WKZ NICU lindsayvallen.nl

Ik heb notitieboekjes vol gepend over mijn verblijf (5 weken plat liggen voor bedrust resulteert tot schrijven in overvloed :-) in het ziekenhuis door de vroegtijdig langdurig gebroken vliezen, de ineens toch onverwachte bevalling bij 29+6 weken en keizersnede, de keuze voor haar naam en hoe we ineens mama en papa zijn van een vroeggeboren, prematuur kindje. Vanzelfsprekend zijn we ontzettend trots op haar en het is geweldig haar ouders te mogen zijn <3. Ik herstel gelukkig goed na de keizersnede en ben inmiddels thuis.

Online activiteiten (bloggen) doe ik desalniettemin rustig aan. Bovendien staan we nog altijd achter onze keuze wat betreft het bewust en verantwoord delen van foto’s en informatie over ons kindje, zoals ik eerder in deze blogpost (kopje ‘Eerste online indruk’) schreef. Ons leven bestaat momenteel uit het bezoeken van de NICU (neonatale intensive care unit) van het WKZ, kolven, eten en rusten (in volgorde van belangrijkheid ;-).

Het is hartverwarmend te merken hoeveel bekenden en onbekenden met ons meeleven via social media, daar zijn we door geroerd. Bedankt.

Liefs,
MAMA :-) Lindsay

Buidelen baby Taartje

30 reacties

 1. Echt een ontroerende foto, heel mooi en emotioneel… Ik heb zo met jullie meegeleefd afgelopen weken en ik was een klein beetje bang toen je een poosje niks op Instagram postte. Ergens toch wel fijn dat jullie Taartje er nu is, gelukkig gaat alles naar omstandigheden goed en ik duim met jullie mee dat ze snel mee naar huis mag -gezond en wel!-. Zoals het hoort! Geniet lekker van d'r en ook via deze weg nogmaals een felicitatie <3 (Nilo is nog beschikbaar fyi ;))

 2. Wat fantastisch dat ze het zo goed doet! Ik was gewoon bezorgd toen het even stil was… En heel blij om te zien dat ze er is en het goed doet. Vreemd hè, zonder je te kennen doet het toch wat!! Ik begrijp en respecteer je keuze om niet te veel te delen volledig, maar toch hoop ik dat je ons 'algemeen' op de hoogte houdt. En zo niet, ook dan begrijp en respecteer ik die keuze :). De hele wereld draait om jullie 3 nu!

  Oh, en het belangrijkste: Van harte gefeliciteerd met jullie mooie dochter!

 3. Ik smelt helemaal weg bij je laatste foto! :D nogmaals van harte gefeliciteerd, jullie zijn gewoon al ouders! En wat ben ik blij dat ze het toch nog zo lang heeft volgehouden :) hopelijk blijft ze het net zo goed doen als nu, en sterkt ze snel aan zodat ze weer met jullie mee naar huis kan! (En nu je zélf wel weer thuis bent kun je nog een ietsie pietsie beetje bezig met de kinderkamer? Lekker inrichten, schuiven met spulletjes en dromen van de dag dat ze met jullie mee naar huis gaat! ;) Al snap ik natuurlijk dat je duizend maal liever haar direct al mee had kunnen nemen!

 4. Prachtig, die foto van jullie samen. Het lijkt me zo onwerkelijk om je kindje ineens te zien en haar naam hardop uit te spreken… Alle emoties en dan ook nog de zorgen van de vroeggeboorte. Heel fijn dat het zo goed met haar gaat en ik hoop dat ze over een paar weken als een blakende baby met jullie mee naar huis mag!

 5. <3 voor jou en je minibaby! Wat fijn dat het met jullie allemaal goed gaat. Natuurlijk nog een hele weg te gaan, maar jullie komen er wel!! x

 6. Lieve Lindsay,

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochter Tara! Wat een geweldige foto en geniet van alle momenten en rust maar lekker uit voor het moment dat ze thuis mag komen..

 7. Wat een lieve foto! Ik hoop met jullie mee dat jullie je dochtertje over een aantal weken gezond en al mee naar huis kunnen nemen. Sterkte!!!

 8. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie Taartje! Wat een mooi, bijzonder moment moet dat zijn geweest, toen jullie haar voor het eerst zagen en op jullie lichaam voelden. Heel veel sterkte toegewenst. Ik wens jullie alle liefde, gezondheid en kracht. Nog heel veel mooie, bijzondere momenten samen!

 9. Gefeliciteerd!! Wat een mooie foto van jullie tweeën. Ik hoop dat Tara aansterkt in de komende tijd en wens jullie veel sterkte. Dat ze maar snel in haar wiegje thuis ligt.

 10. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter Tara. Tara heeft nog een lange weg te gaan, maar aan haar ouders zal het zeker niet liggen! Respect Lindsay en Rene. Linds, zelfs vanaf de zijkant zie je de verliefdheid op je gezicht. Veel liefde en gezondheid. Dunja Engelen

 11. Gefeliciteerd met jullie dochter! Ik hoop dat ze nog lekker doorgroeit in de couveuse en jullie haar over een tijdje als ze groot is, lekker mee naar huis kunnen nemen. Geniet er van en take care (want het lijkt me best moeilijk om je pasgeboren kindje in het ziekenhuis achter te moeten laten).

 12. Gefeliciteerd! En sterkte de komende tijd, ik ga duimen dat Taartje in alle gezondheid opgroeit tot een prachtig meisje. Wat ze eigenlijk al is. Veel sterkte!

 13. Wat een ontzettend lieve foto en mooi verhaal. Gefeliciteerd met jullie kleine meisje, ik duim voor haar en dat ze zich blijft ontwikkelen tot ze als een grote(re) en blakend gezonde baby met jullie mee naar huis mag! X

 14. Hey Lindsay, eeuwige lurker hier.. maar ik wilde je toch even heel graag feliciteren! Ik hoop dat alles goed zal gaan en dat ze over een tijdje als gezonde volgroeide baby (inclusief van die lekkere babyvetjes) mee naar huis mag. Ik wens jullie heel veel geluk samen!

 15. O! Gefeliciteerd! Wat een leuke naam. En die laatste foto van jullie, echt helemaal leuk. Ze doet het vast onwijs goed. En over een tijdje nemen jullie haar mee naar huis! Echt, gefeliciteerd met dit mooie cadeautje.

 16. Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter! Veel geluk samen.. Hopelijk groeit ze goed en mag ze snel in haar eigen wiegje slapen.. Dikke kus voor jullie allemaal!!

 17. Van harte gefeliciteerd met jullie dochter, wat een prachtige naam! Hoop dat ze goed gaat in het ziekenhuis en gauw sterk genoeg is om met jullie mee naar huis te gaan! Liefs Denise

 18. Ondanks alles wat jullie hebben meegemaakt en nog gaan meemaken wil ik jullie natuurlijk feliciteren want jullie zijn boven alles ook gewoon ouders geworden van een prachtig babymeisje, wat is ze mooi en klein! Prachtige foto van jullie samen, maakt veel in me los. Gelukkig heeft ze jouw doorzettingsvermogen geërfd en doet ze het zo te horen naar omstandigheden goed. Mooi dat het buidelen mogelijk is!!

  p.s. Zou je me je adres kunnen mailen? Dan stuur ik jullie een felicitatiekaartje voor babytaartje. ;) jenniferelbert[at]live.nl

 19. Via deze weg wens ik jullie ook nog een dikke proficiat! :) Wat een prachtig meisje en wat een liefdevolle foto! Ik blijf voor jullie duimen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *