Lief dagboek – week 25: Internetliefde, Foute Party en blog meet & greet

Allereerst wil ik jullie oprecht bedanken voor alle internetliefde en de hartjes onder mijn riem. Zo fijn! Dat maakt het stukken makkelijker om even gas terug te nemen, zoals één van jullie zo mooi in de comments verwoordde: “Over 50 jaar denk je vast niet: ‘had ik maar meer blogposts geschreven“. En daar heb je helemaal gelijk in! Ook werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, omdat één van jullie terloops opmerkte: “Ik ben eigenlijk altijd onder de indruk van je volle weken. Aan de ene kant leuk en uitdagend, aan de andere kant word ik soms al moe als ik het lees (laat staan als ik het daadwerkelijk zou leven)“.  Stom is dat hè? Ik wéét dat ik het mezelf soms te achterlijk druk maak, maar toch moet ik het van anderen horen om in te zien dat het zo is.

Ik vond het overigens geruststellend én verdrietig tegelijkertijd om te lezen dat jullie net zo goed worstelen met jezelf overvragen, burn-outs en perfectionisme. Toch echt een venijnig generatiedingetje, geloof ik. Allemaal leuke, inspirerende en ambitieuze vrouwen, die zichzelf soms voorbij gaan in hun (extreem) hoge eisen. Laten we daarom samen afspreken de lat niet zo absurd hoog te leggen en onszelf bewust rust te gunnen! Iets waar ikzelf deze week aan moest wennen, maar de eerste stappen zijn gezet.

Maandag: Running is my therapy

In plaats van achter de laptop te kruipen na mijn kantoordag, trek ik ’s avonds de hardloopschoenen aan. Het is bloedheet, maar ik verminder mijn gebruikelijke tempo en loop een kilometertje of zes. Heerlijk! Zoveel waardevoller en goed voor mijn brein (hallo endorfines!) dan opnieuw achter een schermpje kruipen.

I don't sweat, I SPARKLE! #sportyspice #nikeplus #runningismytherapy

Een bericht gedeeld door LINDSAYVALLEN.NL (@lindsayvallen.nl) op

Dinsdag: Poetsen in je ondergoed

Dinsdag is mijn poetsdag. Het is alleen zo bloedverziekend heet, dat ik met een Roy Donders knot op m’n kop, in een boxershort en sportbeha door het huis raus vanmiddag. Feeling hot, hot, hot! Je zult me moeten vergeven dat ik daar geen beeldmateriaal van heb, maar je kunt je er vast iets bij inbeelden, haha!

Woensdag: Op m’n gat tijdens het middagslaapje

Normaliter gebruik ik T.’s middagslaapjes om blogs te schrijven en mijn administratie bij te werken. Vandaag plof ik echter op de bank met een verse muntthee, een gevulde koek en de nieuwe Linda. Heer-lijk! En ik heb bijna geen last van schuldgevoelens. Ik schreef al: het is even wennen, maar bewust tijd voor jezelf nemen is best lekkerrr.

Zolang er nog middagslaapjes zijn, neem ik het ervan! #momlife

Een bericht gedeeld door LINDSAYVALLEN.NL (@lindsayvallen.nl) op

’s Avonds oefen ik nog even door wat betreft het loslaten van je opgelegde verantwoordelijkheden, want in plaats van achter het gasfornuis te kruipen, bestel ik patat. Winning!

Veel te warm om te koken 🍟🍖😋

Een bericht gedeeld door LINDSAYVALLEN.NL (@lindsayvallen.nl) op

Donderdag: Lekker werkdaggie en regen

Vandaag ben ik alleen op kantoor, maar met het aftellen naar de nummer 1 van de Foute Top 500 is dat geen straf. Collega’s die zich in de andere kantoren bevinden, vragen of ik zachter kan meezingen, haha! No shame, ik galm lekker mee met alle foute hits. Zeker omdat we morgen naar de Brabanthallen afreizen voor de officiële Foute Party van Qmusic, ik bedoel: ik moet natuurlijk wel goed in de stemming komen!

René appt me om iets voor vijven dat ik maar snel naar huis moet komen, want er is onweer voorspeld. Ik rond snel mijn werkzaamheden af en vertrek rond kwart over vijf naar huis. Helemaal droog blijf ik niet, maar ach: ik hoef gelukkig nergens meer heen.

Nederlandse zomers be like: lekker for je beyotch. #messyhairdontcare #druppels #lekkerfietsen

Een bericht gedeeld door LINDSAYVALLEN.NL (@lindsayvallen.nl) op

Vrijdag: Verrassingspakketje en Foute Party

’s Ochtends maak ik een fijne wandeling met T. en doe daarna een bakkie bij mijn schoonouders, waar mijn schoonzusje ook is. Ze is in juli uitgerekend, bijna dus! T. is erg benieuwd naar de baby en ik ook! Zouden ze erg op elkaar lijken als nichtjes en hoe zal hun band zijn? Ik vind het onwijs leuk en hoop stiekem dat de baby niet tijdens onze vakantie wordt geboren. Maar ik ben allang blij dat de baby zo lekker lang en veilig in haar buik zit. Zo bijzonder!

Als ik thuiskom, is er een pakketje bezorgd. Ik ben verbaasd, want ik heb niets besteld. Als ik het pakketje open maak, word ik even stil. Het is een op maat gemaakt verrassingspakketje, vol items die bij mij persoonlijk passen. Ik heb het ontvangen van één van de trouwste lezeressen op lindsayvallen.nl. Ik ben ontzettend geroerd door dit mooie gebaar en vind het ZO onwijs lief! Misschien maak ik jullie wellicht blij en gelukkig met de stukken die ik schrijf en de content die ik maak op mijn blog, maar jullie reacties en steun zijn voor mij evengoed blijmakers! Heel bijzonder!

Wat me eraan herinnert, dat ik op een zondagmiddag in oktober een high tea met lezeressen wil organiseren! Mijn blog bestaat dan exact 12,5 jaar: een koperen jubileum! De vorige keer hield ik mijn 10-jarige blogverjaardag in onze achtertuin, maar in oktober durf ik dat niet te gokken met het Nederlandse weer. Daarom lijkt het me leuk om samen te high tea’en in mijn hometown Houten. Ik heb (nog) geen sponsor gevonden, dus het zou kunnen dat je zelf de kosten voor je high tea moet bekostigen. De locatie die ik nu op het oog heb, heeft een tarief van € 18,- p.p. voor een high tea:

Geniet onder het genot van de lekkerste biologische thee van mr. Jones (of muntthee uit eigen daktuin) met vrienden of familie van de lekkerste scones, brownies, mini-saucijzenbroodjes en andere hartig-/ en zoetigheden. Huisgemaakt door onze chef kok!

Net als tijdens mijn blogverjaardag is het geen megaparty, maar gewoon lekker eten, drinken, ouwehoeren en eens live commenten in plaats van online :-). Ik ben daarom nu aan het inventariseren hoeveel mensen het leuk zouden vinden te komen, plus welke zondag het beste schikt. Ik hoef zelf nog geen rekening te houden met mogelijke herfstvakanties, maar oktober is volgens mij wel een maand waarin er mogelijk herfstvakantie is.

Anyway, op zondag 15 oktober of zondag 22 oktober zou de planning zijn. Ben je dan in den lande en zou je het leuk vinden hierbij te zijn? Laat dan een reactie achter in de comments, dan kan ik inventariseren of er überhaupt animo voor is. Laat ook weten welke zondag je het beste schikt, dan kan ik daar zoveel mogelijk rekening mee houden.

Over een megaparty gesproken, ’s avonds togen wij met twee auto’s naar de Brabanthallen. Ik vroeg mijn vriendin expres achterom te komen, want met zo’n rode pruik en een vissenstaart wilde ik toch ietwat undercover de auto in sneaken. We arriveerden iets na achten op locatie en de parkeerplaats stond al vol met prachtig uitgedoste mensen. Sfeertje hoor!

3 eenhoorns, Ray & Anita van 2Unlimited, Ariel en Vanilla Ice zijn er klaar voor! #FouteFeest #FouteParty #QMusic @qmusicnl

Een bericht gedeeld door LINDSAYVALLEN.NL (@lindsayvallen.nl) op

Eerlijk is eerlijk, de mensen en de sfeer maken de Foute Party wat ons betreft echt uniek. Iedereen heeft ZO hard zijn of haar best gedaan op een leuke outfit, dat zorgt al voor een ontiegelijk, melige feeststemming. Alles verliep soepeltjes qua entree, kluisjes en muntjes halen, dus stonden we binnen no-time op de dansvloer.

HELD! @djpaulelstak ❤

Een bericht gedeeld door LINDSAYVALLEN.NL (@lindsayvallen.nl) op

De held van de avond was Paul Elstak, die man is echt een pro. Zijn show zat super dik in elkaar en niemand kon stilstaan tijdens zijn optreden. Ook de Qmusic dj’s draaiden goed. Jamai vond ik persoonlijk ietwat tegenvallen en Cascada liet dik 50 minuten op zich wachten, wat een sterallures, haha! Maar eigenlijk kwam dat goed uit, want nu konden we én DJ Paul én Cascada zien, omdat de helft van onze groep wilde splitsen voor deze optredens.

Ik kreeg trouwens onwijs veel complimentjes over mijn outfit, met name van vrouwen. Ik ben ook flink wat keren samen met dames op de foto geweest, want Ariel was hun favoriete prinses. Maar ook onze eigenste 2Unlimited Ray en Anita moesten eraan geloven, veel complimenten en fotomomenten. Rond sluitingstijd hapten we met onze hele groep een vette hap weg en daarna reden we terug naar huis. Moe maar voldaan raakte ik omstreeks 04:00 mijn kussen.

Zaterdag: Uitslapen en OITNB

Ik heb me aan mijn belofte gehouden! Natuurlijk merkte ik dat René en T. opstonden, maar ik dwong mezelf nog een keer om te draaien en werd daarna iets na tienen wakker. Ik dronk een halve liter water (compenseren na al dat bier ;-) en kroop terug in bed met de tablet. Ik ben vorige week weer aan het eerste seizoen van OITNB begonnen en inmiddels bij het tweede seizoen aanbeland. Ontspannen is voor mij wegdromen bij een andere wereld in de vorm van films, boeken of series.

Onze bakker had super leuke chocolade Nijntjes en Nina's. Echte liefde gaat door de maag 🐰❤ #Nijntje #Utreg #Nina #Miffy #030

Een bericht gedeeld door LINDSAYVALLEN.NL (@lindsayvallen.nl) op

Net voor T.’s middagdutje spring ik onder de douche, zodat we ’s middags de weekboodschappen kunnen doen. Onze bakker heeft nieuwe chocolaatjes in de vorm van Nijn en Nina: een must voor onze kleine Pluis. Ook scoorden we wateroplosbare stiften bij de Hema, welke goed kleuren op papier, maar op 40C. graden uit kleding gewassen kunnen worden en makkelijk met water en een sopje van de tafel te zijn verwijderen. Ideaal, tipje van mij!

Ik ga maar niet Googlen wat het betekent als je kind de prinsessen allemaal rode, bloeddoorlopen ogen krast 🖍

Een bericht gedeeld door LINDSAYVALLEN.NL (@lindsayvallen.nl) op

’s Avonds heeft René een concert waar hij moet spelen, dus ga ik in bad met T. Chillen en kalm aan! We hebben haar kamer een beetje omgegooid en willen één muur een nieuw kleurtje geven. Binnenkort verschijnt hier een blog over online en uiteindelijk zal ik de before & after beelden ook delen.

Zondag: Offline

Ik ontving onlangs een persbericht over een boek waar ik erg nieuwsgierig naar ben.

We zijn zo’n 2.617 keer per dag aan het swipen, klikken of typen. Dat kan anders. Reset je grenzen met Off., een boekje vol met opdrachten, wijze woorden en nieuwe inzichten van digitale-detoxspecialist Tanya Goodin!

Tanya is de oprichter van Time To Log Off, een platform dat ons aanspoort om onze digitale apparaten regelmatig even uit te schakelen om zo weer een connectie te maken met de offline wereld“.

Ik moet zeggen dat ik me soms ook stoor aan mijn eigen online afhankelijkheid. Het is nergens voor nodig, maar toch is het zo’n gemaksding om te pas en te onpas je mobiel maar tevoorschijn te toveren. Het gaat bijna vanzelf, want in onze maatschappij is het helemaal niet gek (meer) om met je smartphone vergroeid te zijn, maar ik vind het zelf soms ook zonde als ik weer eens oeverloos op dat schermpje tuur. Daarom besloot ik een hele dag mijn mobiel links te laten liggen en dus ook geen verslag te schrijven van mijn zondag. Echt even offline!

Challenge accepted! ✌ Happy sunday & see ya'll tomorrow! 😙

Een bericht gedeeld door LINDSAYVALLEN.NL (@lindsayvallen.nl) op

Het enige scherm dat ik vandaag heb gezien, is mijn laptopscherm, omdat ik toch graag een weekoverzicht wilde typen. Maar daar ben ik nu mee klaar, dus klik ik mijn laptop uit en ga weer offline. Best verfrissend en eigenlijk niet zo moeilijk als ik dacht, moet ik eerlijk toegeven.

Ik wens je een fijne, nieuwe week toe en hoop dat jullie jezelf ook de rust en relaxedheid gunnen die je mij wenst. Ik gun ‘m jou namelijk ook van harte!

Liefs,
Lindsay

PS:

Al mijn ingeplande blogs zijn vooruit geschreven, dus tot pak ‘m beet 10 juli staat er content voor jullie klaar, in de vorm van twee à drie blogs per week. Maarrr, gezien mijn voornemen om minder verplicht te bloggen én mijn aankomende vakantie, kan het daarna zomaar even duren voor er weer iets online verschijnt. Ik wil bloggen omdat ik er écht zin in heb, om te schrijven met plezier en daar voldoening uit te halen.

Mijn schrijfvibe- en flow is is enigszins bedolven geraakt onder de druk die ik mezelf heb opgelegd en de eerstvolgende keer dat ik blog, wil ik dat daarom weer ouderwets met vol enthousiasme doen. Wanneer dat is, durf ik niet te zeggen. Maar ik heb geen enkele samenwerking meer op de agenda staan, zodat – hopelijk – mijn journalistieke vrijheid weer terugkeert. I’ll be back :-).


16 reacties

 1. Lijkt me super leuk om daar bij aanwezig te zijn. Ik vind je zo tof en stoer en wil je graag ontmoeten en een leuke middag hebben. Momenteel zit ik in ‘therapie’ om mezelf weer even terug te vinden, maar dan is het fijn om ergens naar uit te kunnen kijken! 😘😘

 2. Hoi Linds,

  Ik zou het heel leuk vinden om mee te gaan high-tea-en!
  De datum maakt me niet zoveel uit, ik plan wel mee.

  Wat super goed dat je er zo aan toe geeft om meer rust te pakken en te vinden! Ik moet daar ook wat mee gaan doen… Helaas ben ik ook zo'n muppet die in sneltreinvaart maar door raast. Vaak mezelf voorbij.

  Ik moest van het weekend al erg lachen om de mooie prinsessen van T! Maar als je goed kijkt heeft ze echt alleen de ogen zo doorgekrast!! WOW!!!

  Geniet van de rustmomenten en van elkaar!

  Groetjes, Linda

 3. Oh super leuk je blog-paaaarty… Ik kan alleen op 22 oktober, de 15e komen we terug van vakantie. Ik zie wel welke datum het wordt.
  Fijne week!!

 4. Ha Lins,

  Lijkt me super leuk om bij je 12.5 jarig jubileum te zijn! Bij ons valt de herfstvakantie anders (denk ik) en wij zijn de 15e op vakantie. De 22e zijn we net terug, dus mocht je voor die dag kiezen dan ben ik er graag (weer) bij! Lijkt me tof om dan weer eens bij te kletsen, ook met de andere meiden!

  Ik hoor het wel! Groetjes, Jerney

 5. Lijkt me heel leuk om bij je high tea te zijn, zeker omdat ik je al zo lang volg, maar ik denk dat ik met mijn 23 jaar wat te jong ben ;)

 6. Hi Lindsay,

  Al vele jaren volg ik je en ik vind je super inspirerend. Het lijkt me dan ook supertof op bij jouw blog-verjaardag-hightea te zijn.

 7. Hee Lindsay,

  Altijd leuk om je dagboek te lezen! En goed dat je rust neemt!
  Als je echt ontspant van series, kan ik de serie : Big Little Lies echt aanraden! Is maar 8-delig, maar zit qua verhaal, spanning en mooie beelden zo goed in elkaar, en bestaat ook uit een topcast met o.a. Alexander Skarsgard, Reese Witherspoon en Nicole Kidman. Het is een drama-mystery serie en heeft ook een heel mooie soundtrack, kan het echt echt aanraden!

 8. Wat goed dat je zo rustig aan hebt gedaan! Vooral dat eten bestellen ipv koken vind ik té moeilijk, maar ik heb nu wel een schoonmaakster zodat ik niet meer in mijn onderbroek de badkamer hoef te schrobben (serieus, ik snap niet dat mensen kunnen schoonmaken met kleren aan, ik maak er altijd een gezellig waterballet van).
  Je blogverjaardag moest ik destijds helaas afzeggen omdat ik ineens een weekendje weg ging, dus ik ben nu graag wél van de partij :) Geen voorkeur voor een datum.

 9. Hee Lindsay/Ariël/Veerkamp4life ;)

  Het lijkt me erg leuk en gezellig om te komen hightea’en!
  Ik heb momenteel zelf ook een stap terug gedaan omdat ik wat overbelast/overspannen ben, dus herken veel van wat je schrijft.

  De datum maakt me niet uit, kan beide data.

  Liefs Lindy

 10. heeej,
  Helemaal prima, rustig aan. Het is juist goed voor jezelf zorgen als je wacht totdat je weer zin hebt om iets te posten (ik blijf toch wel kijken, haha). Alleen schuldgevoel….dat herken ik: ik ben niet genoeg bij mijn dochter, ik zou meer voor werk kunnen doen, ik ga niet vaak genoeg naar familie, te weinig tijd met manlief….zucht….
  Als ik een genodigde zou zijn, zou ik alleen 22 oktober kunnen. De 15e ben ik namelijk jarig :)

 11. Ooooh ik lees dit nu pas, ik vind het een ONWIJS tof idee,je high tea! Hopelijk ben je nog steeds aan het inventariseren en zou ik kunnen aanschuiven op een krukje ;) Lekker dat je voor jezelf kies Lindsay en gewoon weer gaat schrijven als je zelf wilt en niet omdat het moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *