Weegschaal Weekhoroscoop van 12 tot 18 september

Jouw Horoscoop.NL
De Weekhoroscoop
Weegschaal – 12 tot 18 september

Je hebt een redelijk actief seksleven, maar het lijkt dat je meer op zoekt bent naar echte liefde. Haal die twee deze week niet door elkaar, want je ontmoet een fantastische Leeuw, die het ook met jou ziet zitten. Echter soms haakt de Leeuw af, als degene die hij of zij op het oog heeft te seksgericht is en als jij dat nu doet, kom je van een koude kermis thuis.
De afgelopen maanden waren nogal stressvol. Een relatie kwam ten einde en dat zit nog steeds in jouw hoofd. Die relatie hoeft niet persé een liefdesrelatie te zijn, het kan ook de relatie met een familielid, vriend of zelfs met een huisdier geweest zijn.
Het soort van rouwproces, waarin je daardoor zit, zal pas na een uitstapje van minimaal een week voorbij zijn.
En dan kan jouw wereld niet meer kapot!
Je zult genieten van ieder moment van dag tot nacht en daarmee wordt deze keer een hevige liefdesaffaire bedoeld.
__________________________________________________________________________________

Actief? Ammehoela actief, ik leef praktisch als een non! Vind je het gek dat je dan, mocht je in de gelegenheid zijn, te seksgericht bent, als je al zo lang vrijgezellig leeft!
Maargoed, de afgelopen maanden waren wel stressvol, en ik zie misschien de gelijkenis van een beindigde relatie als in het afsluiten van mijn studie, als de sterren dat soms bedoelen.
Fijn dat er een hevige liefdesrelatie aankomt waarin ik dag (& nacht ;-)) zal genieten, hoewel ik het betwijfel (ik bedoel, als actief is zoals de afgelopen maanden waren :-|)
Anyway, ik zie het allemaal wel, volgende week kan ik kortsluiten of de horoscoop voor deze week kloppend was. Wat die liefde betreft klopt het trouwens wel.
Ben benieuwd.

xxxx

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *