(*) Wat wil jij in 2018 bereiken? Let’s kick ass together!


(*) Ik mag – in samenwerking met mijn oud-klasgenote Roanne van Voorst, een awesome (online) training weggeven: One year of Focus & Success

Toeval bestaat niet, zo realiseer ik me soms als er weer eens bijzondere dingen samenkomen. Vlak voordat ik op vakantie ging, kwam ik dankzij Instagram weer in contact met een oud-klasgenootje. Roanne van Voorst was op de basisschool een vriendinnetje met wie ik zo een corny vriendschapsarmbandje deelde, maar daarna verloren we elkaar uit het oog. Zo hadden we elkaar inmiddels jàààren niet hebt gezien, noch offline als online. Via Instagram vonden we elkaar deze zomer en na het lezen van mijn blog, stuurde ze mij een berichtje met een hart onder de riem. 

Roanne reageerde naar aanleiding van mijn blogs over de druk die ik mezelf opleg en de worsteling met waar ik naartoe wil. Ze schreef me onder andere het volgende: “… meer gaan leven naar wat je echt wilt (verlangens) en niet meer naar alles wat je nou eenmaal doet omdat je er goed in bent, of omdat het comfortabel voelt”.

Wat blijkt: Roanne heeft niet stilgezeten. Ze is de oprichter van Fearlessly Fearful: een platform waarmee ze mensen helpt meer te durven. Ze heeft 5 (!) boeken geschreven, is antropoloog en reist de hele wereld rond. Roanne’s verhaal ‘Welcome to the United States’ won de NPO korte verhalenwedstrijd 2017. Auteur Herman Koch droeg haar verhaal voor op radio4. Pretty cool!

  

 

Het Fearlessly Fearful platform

Roanne’s platform Fearlessly Fearful is hét platform waarmee ze mensen ondersteunt bij het leven van een avontuurlijker, vervullend en succesvol leven – maar dan wel zonder stress en burnouts graag, en met een flinke dosis plezier.

Aangezien ze 5 boeken op haar naam heeft en als (online) entrepreneur dus behoorlijk druk is, weet ze toch haar rust te bewaren en ondertussen lekker productief bezig is met getting shit done! Als ik haar foto’s op Instagram voorbij zie komen, kijk ik met bewondering naar haar juiste balans tussen work en play.

Maar dat kun jij ook hoor Lins, opperde ze enthousiast! En zo bood ze me één van haar online programma’s aan: One Year of Focus and Success. En omdat we allebei geloven in het delen van goede dingen, mag ik ook één van jullie blij maken met dit inspirerende programma, zodat we samen 2018 tot een topjaar kunnen maken!

Wat is het One Year of Focus and Success programma?

Heb jij een project waar je al tijden aan wilt beginnen?

Een droom die je wilt realiseren; een boek dat je wilt schrijven – maar je komt er maar niet aan toe, want je bent steeds maar te druk, of te moe, of je zit veel te lang op Instagram? ;-) Daar heb ik zelf ook last van, maar ik ga er wat aan doen – en wie wil, kan met me meedoen!

Ik mag het spiksplinternieuwe programma One Year of Focus and Success, van mijn collega blogger & schrijver Roanne Van Voorst weggeven – daarmee weet je zeker dat 2018 jouw beste jaar ooit wordt!

Deelnemers van One Year of Focus and Success krijgen vanaf 1 januari 2018, elke week een les in hun mailbox over stressvrije productiviteit. 52 weken lang, dus. Daarnaast begeleidt Roanne je wekelijks in een live sessie (in een online omgeving) om geconcentreerd aan je eigen project te werken. Alle deelnemers, en Roanne zelf ook, werken in dat uur aan hun eigen project; of dat nou je eerste blogpost is, of een ander project, zoals een boek schrijven (aldus ondergetekende).

Mocht je tijdens dat uur geen tijd hebben om mee te werken; geen probleem – je kunt als deelnemer alle opnames altijd terugkijken, en ermee aan het werk gaan wanneer het je uitkomt. Roanne is je stok achter de deur, je cheerleader EN legt je en passant uit hoe je meer kunt bereiken, zonder stress. Aan het eind van 2018 ben je dichter bij je doel, en apetrots op jezelf – dit keer deed je het echt!

Zelf ga ik het programma gebruiken om me minder te laten afleiden door (social media) moetjes en mijn tijd waardevoller én in het moment te gebruiken voor datgene wat ik al jaren roep: mijn eigen boek aftikken. Ik zou het superleuk vinden om jullie wekelijks in ons digitale klaslokaal tegen te komen; together, we can get things done!

Wil jij deze training winnen? Dit is wat je moet doen:

How’s that? Dank Roanne! Meer lezen over de training en inhoud kan uiteraard ook. Hier vind je alle informatie over het programma: https://roannevanvoorst.com/en_GB/e-courses/one-year-of-focus-and-courage/.

Oh ja, het programma is Engelstalig, omdat ons digitale klaslokaal gevuld is met internationale deelnemers. Super leerzaam én leuk om zo over de hele wereld samen te werken aan onze doelen! Maar daarom is het programma dus Engelstalig, dat is wel goed om je te realiseren. De win-actie sluit op zondagnacht 26 november, maandag 28 november ontvangt de winnaar een mail.

Wat zijn jouw doelen voor 2018? En wat zijn jouw valkuilen in het bereiken van je #goals?

Liefs,
Lindsay


5 reacties

  1. Leuk dat je elkaar na al die tijd weer tegen kwam!
    Wat een mooie winactie hebben julie ook opgezet.
    Zelf heb ik juist praktisch al mijn social media gesloten omdat het veel te veel tijd van me vroeg, dus facebook heb ik niet meer om je te volgen.. dat doe ik hier old-skool en ik wens je dan ook veel succes in het komende jaar met deze training!!

  2. Ik zou het leuk vinden hieraan mee te doen. Mijn doel? Het vinden van een doel! Iemand vroeg me pas wat er op mijn bucket list stond en ik kon werkelijk niets bedenken! Ik ben elke avond blij als ik naar bed kan. Een balans vinden tussen gezin, werk en privé, waarbij er iets meer ruimte is voor mezelf (maar dan met een concreet doel) lijkt me een goede start.

  3. Jaaa, I'm in! Ik droom al zo lang van het schrijven van een boek en het nog succesvoller op de kaart zetten van mijn eigen bedrijf, dat ik deze training héél goed kan gebruiken. Ik heb mijn bericht gedeeld op Instagram. Voor jou in ieder geval alvast heel veel plezier en succes met de training, Lindsay! :-)

  4. Wil ik dit wel delen? Dan moet ik het ook echt gaan doen, wil ik dat wel? Wat zouden anderen ervan vinden? Kan ik dit wel? Je merkt het al, over(na)denken en uitstellen is mijn middel name. Dus die wekelijkse stok achter de deur in de vorm van het online programma van Roanne kan ik heel goed gebruiken. En wat wil ik dan wel niet gaan doen? Net ook gedeeld op instagram (https://instagram.com/p/Bb-QWTZByy-/), maar ik wil dus een eigen podcast starten! Ik hou ervan ernaar te luisteren maar ken tot nu toe vooral veel leuke uit het buitenland. Terwijlluisteren naar gesprekken in het Nederlands ook (juist) zo fijn is. Zelf beginnen dan maar? Doodeng, maar ik hou van mensen bevragen over hun leven en weet genoeg personen die ik wel eens aan de tand wil voelen. Hoe heerlijk ook dat je het gesprek daarna niet meer uit hoeft te typen en anderen mee kan laten genieten van het gesprek. Ik kan niet wachten & heb alvast een biertje gedronken op volgend jaar. Proost op de podcast!

  5. PS: bij mij lijkt de link naar m'n instagram het niet te doen helaas. Als je zoekt op gebruiker @museumstukjes en dan m'n laatste post, dan vind je 'm ook. Fijne avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *