VLOG Bean Boozled Challenge 16 aug. 2015

Vandaag deed ik de Bean Boozled Challenge! Maar ik hoefde de challenge (gelukkig) niet alleen te doen, René was mijn gewillige slachtoffer om mee te proeven. In voor- en tegenspoed, toch schat? ;-) Samen probeerden we alle smaken van de BBC. De één beviel ons beter dan de ander…

Veel kijkplezier deze zondagavond!

Liefs,
Lindsay

5 reacties

  1. Heel leuk om te zien dat Rene ook meedeed! Ik zat bijna met je mee te spugen, die smaken lijken mij echt heel nasty en ik heb ook echt niet de drang om dit spel uit te proberen. Brrr.

  2. Ik heb in Amerika een skunk geroken. Nou dat is goor joh. Super heftige geur, hij had vlak bij mijn zus haar huis gesprayd, dat rook je serieus door heel de wijk en dagenlang. IIIEEUUWW. Dit vond ik op internet, geen pis dus: Een stinkdier heeft aan het eind van de endeldarm twee anaalklieren, net als katten, honden, fretten en andere Carnivora. Bij stinkdieren hebben deze de grootte van een boontje en ze kunnen er mee richten (de meeste Carnivora kunnen dit niet). De geurstof die daar aangemaakt wordt bevat mercaptanen, dezelfde stof dat wordt toegevoegd aan het normaal gesproken reukloze aardgas om de typische en zeer herkenbare geur te geven. Wanneer een stinkdier sproeit is de concentratie zo hoog aan deze stoffen dat het aan de slijmvliezen hecht en nog dagen geroken kan worden zonder dat de omgeving nog ruikt. De geur is voor iedereen verschillend. Veel mensen vinden het smerig maar er zijn ook mensen die het lekker vinden ruiken. Veel gebruikte omschrijvingen zijn; knoflook, verbrand rubber, rottende kool, aardgas en een flinke joint. Een volwassen stinkdier zal als het goed gesocialiseerd is zijn stinkklieren echter niet gebruiken.

  3. Ik proefde echt met jullie mee! Zaterdag zelf met familie gedaan sus de smaken stonden nog vers in mijn geheugen! Sommigen stelden niks voor maar anderen kreek ik echt kokhals neigingen van, zoals braaksel en hondenvoer..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *