VLOG Shoplog (Primark, Sacha Shoes, Men@Work, Vila)

Oeps! Vergeet ik zomaar de shoplog die ik 2 weken geleden opnam, te delen. Ik plaatste toen de introductie-vlog van lindsayvallen.nl, maar ook een nieuwe shoplog op mijn YouTube-kanaal. Zaterdag 27 juni vertrok ik ’s ochtends om 07:45 uur met twee vriendinnen naar Oh Oh Den Haag voor een fikse shopsessie. We hebben goed ons best gedaan ;-). Ik probeer kort en bondig te blijven in de video, maar uiteindelijk duurt de vlog bijna 27 minuten. Oh well, een half uur luisteren naar mijn gezwets over aankopen is best gezellig (desnoods als achtergrond ;-), toch?

Liefs,
Lindsay

6 reacties

  1. Helemaal niet te lang hoor, juist leuk om te zien. En wat heb je leuke dingen gekocht! Ik vind het qua maten nog steeds wel lastig, ik had verwacht dat Nomi nu wel in maat 74 zou zitten, maar 68 past nog steeds prima.

  2. Die zwarte laarzen vind ik erg mooi. Leuk dat je ook gewoon hakken aandoet ondanks dat je ze voor je lengte niet nodig hebt :)

  3. Leuke dingen heb je gekocht. Qua maten voor baby's blijft het lastig hoor. Ik had hele leuke dingen gekocht voor deze zomer op de groei, maar ze zijn toch nog te groot. Nu ben ik een kampioen in kleding laten krimpen dus meestal komt het wel goed ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *