VLOG Negenmaandenbeurs met o.a. BabyBeGood, NAÏF, Milestone Cards & Stokke

In 2014 werd ik uitgenodigd voor de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam. Dat was stiekem best heel leuk. Eigenlijk echt een cult-uitje van Neerlands bodem. Vorig jaar mocht ik met mijn dikke buik ook de Negenmaandenbeurs bezoeken, maar destijds lag ik (helaas) noodgedwongen plat in het WKZ. Een jaar verder en een baby rijker, toog ik gisteren naar Amsterdam voor de opening van de Negenmaandenbeurs. Ik was erg benieuwd naar de beurs in het algemeen, de sfeer, de merken, de aanwezige producten én de bezoekers. Ik vond het hartstikke leuk en zou de Negenmaandenbeurs zeker aanraden voor ouders en aanstaande ouders. Je kunt de Negenmaandbeurs nog bezoeken t/m aanstaande zondag (check hier de openingstijden per dag).

Ben je niet in de gelegenheid de Negenmaandenbeurs te bezoeken? Niet getreurd, in mijn vlog neem ik je mee de beurs op. Veel kijkplezier!

Liefs,
Lindsay

2 reacties

  1. Wat een leuke vlog! Haha “wel bij de tijd blijven he ;-)” mooie ketting heb je trouwens mooi :-) past mooi bij de rest van je sieraden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *