VLOG: Mijn weekboodschappen (bij Lidl en AH)

lindsayvallen.nl Mijn weekboodschappen

Weer eens bewegend beeld van ondergetekende ;-). Ik kreeg onlangs een paar e-mails en de vraag op mijn YouTube-kanaal: wanneer komt er weer een vlog of video online? U vraagt, wij draaien ;-). Daarom heb ik afgelopen zaterdag een video opgenomen en deze gistermiddag tot een vlog geproduceerd. Het onderwerp? De inhoud van tweeënhalve boodschappentassen, met daarin de burgerlijke weekboodschappen die ik wekelijks doe. Kijk mee naar wat wij deze week eten! 

Doe jij iedere dag boodschappen of ook eens per week? En wat is je favoriete supermarkt?
Vind je dit een interessante vlog en heb je feedback of input voor een volgende video? Ik ben benieuwd! :-)

Liefs,
Lindsay

13 reacties

 1. Leuk Lindsay haha. Heel burgelijk haha.
  ik vind de Lidl een vreselijke winkel, dat gegraai uit dozen en ik mis ook echt de lange loopband na de kassa.
  Als ik een boodschappenlijstje heb met 10 dingen dan kan ik er meestal 7 van niet vinden bij de Lidl…
  Ik vind trouwens wel dat je best netjes boodschappen hebt gedaan. Ik zag totaal geen zoetigheid… Knap hoor!
  Zelf doe ik een paar x per week boodschappen. Meestal 1x voor de grote spullen en de 2e x voor alles waarvan ik besluit dat ik er zin in heb of omdat het op is.

 2. Ohh leuk deze video! Ik ben d'r dol op. Ik doe eigenlijk altijd boodschappen bij de AH voor zo'n 45 tot 70 euro per week. Beetje hetzelfde als jij. Ik zou wel eens boodschappen bij de Lidl of Aldi willen doen maar die zit niet vlakbij onze appie. En dan ben ik stiekem toch een beetje te lui om naar beide te gaan haha!

 3. Ik vind boodschappen vlogs ook altijd heel leuk om te kijken. Jullie doen goed boodschappen hoor! Toen ik nog samenwoonde liepen we altijd naar de Albert Heijn terwijl de Lidl er naast zat. Niet heel efficiënt.

 4. Jaaa Lidl!! En het liefst weekboodschappen, maar ik werk vaak op zaterdag waardoor het er dan niet van komt. En op zondag is hij hier dicht.
  Ik maak zelfs in Word een schema met wat we allemaal gaan eten en daaronder een boodschappenlijst. Dat schema pas ik elke week aan. Anders heb ik wel voedsel is huis maar vergeet ik wat ik ermee wilde maken, heel naar!
  Ik hoef nauwelijks naar een andere supermarkt. Eigenlijk alleen af en toe mascarpone, tortellini. Oh en brood! Altijd oerbrood van Jumbo. (dus toch regelmatig bij de Jumbo)

  1. Yes, een mede Lidl-fan :-) En respect voor je schema in Word, goed zeg! Soms print ik een recept uit van een blog, maar dan ben ik dat alweer kwijt als de boodschappen in huis zijn, haha. Jouw manier klinkt effectief :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *