VLOG Meubelboulevard en babywinkels

6 reacties

  1. Ik had je vlog net al op youtube bekeken. Leuk! En wat je zegt over die kinderwagen, ik kan het me helemaal voorstellen! Belachelijk dat je zo veel betaalt voor een kinderwagen, ik ben in shock.

  2. ha ja heel herkenbaar, die babydump winkels zijn ook niks voor mij/ons. Veel te over de top en vaak ook nog eens behoorlijk prijzig… Doe mij maar liever kleine winkeltjes eigenlijk (of de HEMA, die mis ik hier in Berlijn nu wel…)

    1. Ah, de Hema, die zou ik ook ontzettend missen! Heeft Karstadt geen leuke kinderkleding? (ik heb Duitse familie en kwam vroeger bij familie in Berlijn wel eens bij Karstadt, vond het als kind best tof. Wie weet? :-))

  3. Kinderwagens (en babyspulletjes sowieso) zijn echt belachelijk duur! Ik heb die van ons via Marktplaats gekocht, net als de babykamer. Dat scheelt echt zo veel!

    Leuke vlog :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *