VLOG Eye Wish brillenmodeshow – lindsayvallen.nl

Donderdag 3 september jl. was ik aanwezig bij dé jaarlijkse brillenmodeshow van Eye Wish in het Rijksmuseum te Amsterdam. Eye Wish presenteerde de nieuwste collectie (zonne)brillen en ik vlogde mijn bezoek :-). Samen met collega bloggers zat ik front row op precies hetzelfde plekje als vorig jaar en ik ontmoette bloggers die ik nog niet (offline) kende :-). Met een dikke, vette goodiebag (lees: een waardecheque van € 500,- euro te besteden bij Eye Wish!) reed ik moe maar voldaan weer naar huis. Dankjewel Eye Wish voor de leuke avond en de mooie zonnebril die ik binnenkort uit ga zoeken!

Liefs,
Lindsay

4 reacties

  1. Nog steeds jammer dat ik niet kon gaan die dag! Grappig ook dat ik een paar modellen nog herken van vorig jaar. Wie weet komt er nog een volgende keer en kan ik er dan wel tijd voor maken! :)

  2. Leuke vlog heb je ervan gemaakt, was leuk je te ontmoeten ook :) Ik heb mijn afspraak voor (nog een keer) stijladvies en oogmeting al staan :) Deel je ook nog welke zonnebril jij uitkiest? :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *