VLOG Een dagje vrij: afspraken, bloggen, wax, afwassen

VLOG Een dagje vrij beeld

Vorige week donderdag nam ik mijn camera een dag mee op pad om te vloggen. Ik sliep uit, luierde wat, had twee afspraken (onder andere een brazilian wax), kreeg een pakketje voor mijn blog, deed de afwas, fietste in de wind en blogde vanuit mijn blog-domein :-). Het is best wennen om jezelf de hele dag te filmen en hardop tegen een camera te praten, maar ik vond het ook best geinig. Genoeg geschreven, klik snel verder voor de vlog! 

En? Hoe vind je mijn eerste dag vloggen? Leuk om te zien of saai? 

Liefs,
Lindsay

5 reacties

  1. Leuk zo'n vlog. Ik herken mezelf in het dansen tijdens de afwas, helaas nu verleden tijd door een vaatwasser of nja 'helaas'. Ik heb trouwens het zelfde horloge, hij is tof he.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *