VLOG Disney tattoo zetten!

Voor wie het heeft gemist ;-), sinds afgelopen woensdag prijkt er een nieuw plakkaat op mijn bovenarm! In deze vlog neem ik jullie mee naar de tattoo-studio en vertel ik meer over de keuze voor en betekenis van deze tatoeage. Veel kijkplezier!

Liefs,
Lindsay

9 reacties

  1. niet meer van die emo muziekjes gebruiken hoor! ik zat met je mee te snotteren.
    Prachtige gedachte erachter. Net zoals bij al je tattoos eigenlijk.

  2. Ik ben fan van jou EN van je tattoo's! Ook deze heeft weer een prachtig verhaal en hij is echt prachtig gezet! Als Tara eenmaal oud genoeg is om te begrijpen waar hij voor staat kan ze niet anders dan super mega uber trots op zo'n moeder zijn! Ik had tranen in m'n ogen ook..
    Ik heb nog wel een tip voor je :-) In het begin kijk je volgens mij naar 't schermpje van je camera en niet naar de lens waardoor je ''ons'' niet aankijkt. En later terwijl je je prachtige verhaal deed, moest je camera heel veel scherpstellen denk ik (zo veel verstand heb ik er niet van hoor ;-) de setting was overigens wel heel fijn om naar te kijken! Met het oog op je Wehkamp wedstrijd wilde ik je deze tips even meegeven :-) Thanks for sharing!

  3. Lindsay, ik vind 'em prachtig… de betekenis en de uitvoering! Kun je lekker mee gaan shinen! En goooo voor een Ruby Rose arm! <3

  4. Wow, echt prachtig, en met de betekenis ervan helemaal <3
    Ik volg je al een hele poos en reageer nooit maar wil nog even kwijt dat ik je echt een toffe chick vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *