VLOG Alcoholvrije wijntest

alcoholvrije wijntest lindsayvallen header

Zoals ik eerder blogde, ik mis mijn drankjes best wel als zwangere vrouw. Niet dat ik een extreem zuipend schuitje was, maar drank is toch een sociaal glijmiddel wat een gemiddelde verjaardag, kerstborrel of personeelsuitje nét iets gezelliger maakt. Terwijl de rest jolig wordt, nip ik nog maar van mijn glaasje water. Het oog wil ook wat, dus als ik niet mag drinken, wil ik graag een gezelligere nepperd: zeker tijdens de feestdagen. Fake it ‘till you make it! Daarom ging ik – met dank aan jullie tips – op pad om wat alcoholvrije vervangers te scoren en test ik deze in een vlog. Proost! 

Voor lezers die liever geen vlogs bekijken, heb ik hieronder een kleine samenvatting van mijn bevindingen gemaakt.

alcoholvrije wijn 5 lindsayvallen.nl

Ik heb een selectie gemaakt van 5 vervangers voor alcohol, varianten op witte wijn, rosé, rode wijn en champagne. Van links naar rechts zie je:

Belvoir Raspberry & Lemon
Prijs: € 3,89 euro
Verkrijgbaar bij: o.a. Albert Heijn

AH Chardonnay alcoholvrij
Prijs: € 3,99 euro
Verkrijgbaar bij: Albert Heijn (huismerk)

Faber Sparkling Rosé alcoholvrij
Prijs: € 4,99 euro
Verkrijgbaar bij: o.a. Gall & Gall

Torres Natureo witte wijn alcoholvrij
Prijs: € 7,49 euro
Verkrijgbaar bij: o.a. Gall & Gall

Jip & Janneke bubbelsap aardbei
Prijs € 2,50 euro
Verkrijgbaar bij: HEMA natuurlijk ;-)

In mijn vlog test ik alle drankjes uitvoerig en kies aan het eind mijn top-5. Als ik je wérkelijk niet kan overhalen de vlog te bekijken (hij is hartstikke leuk, al zeg ik het zelf ;-), hierbij mijn beoordeling.

top 5 alcoholvrije wijn lindsayvallen.nl

Links mijn laatste keus, rechts mijn eerste keus. Dus van links naar recht is het nummer 5, 4, 3, 2 en 1.

Als je zelf nog aanvullingen of tips hebt voor fijne, alcoholvrije alternatieven, laat dit dan weten in de comments. Niet alleen voor mij, maar ook voor andere lezers! :-)

Fijne zaterdagavond! (met een glaasje alcoholvrij voor mij :-)

Liefs,
Lindsay

11 reacties

  1. Leuk dat je de Faber zo lekker vindt! Zelf was ik ook blij verrast door de goede smaak en mooie bubbels. Ik ga de Torres proberen met de feestdagen!

  2. Ah, ik lees het hier al in de comments, maar die Belvoir moet je inderdaad aanlengen met water (of 7-up, voor de bubbels), haha. Ooh ik heb zo gelachen dat je die gewoon puur ging drinken, sorry. :') Verder haal ik zelf wel echt alleen maar 0.0 en geen alcoholvrij. Daar ben ik gewoon heel principieel in gebleven gedurende de zwangerschap. Maar ik ben dan ook vooral aan de radlertjes en dat soort drankjes gegaan, de wijnen zonder alcohol vind ik minder geslaagd. En witbier 0.0 is ook niet te pruimen.

  3. Super leuke test! Ik drink nooit alcohol dus voor mij hoeft het niet als wijn te smaken ofzo, ik vind het wel leuk om ook in mooi glas te proosten met bepaalde gelegenheden en niet alleen met een glas water…
    Ik ga weer voor Amé dit jaar.

    Geniet van je 'wijntjes'!!

  4. Vervelend zeg dat je niet kan drinken! Maar wel een super leuke test. Ik ben zelf een rode wijn drinker, dus de Torres is ook in het rood te verkrijgen zie ik? Ik vind het altijd interessant om van alles zelf te proeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *