VIP shopnight yesterday!

Gisteravond organiseerden Fashionchick.nl in samenwerking met WeLikeFashion.com een VIP Shopnight. Oud-collega Tjitske (nu Fashionchick :-) van Ze.nl was er ook & ik was in de buurt (want op dinsdag heb ik les aan De Trap in Amsterdam Zuid) dus hoe leuk was het even langs te (s)hoppen!

Bij binnenkomst kreeg je lekker een glaasje fris of wijn en op de etagère stonden heerlijke cupcakes van cupcake-heaven.nl. Ik kletste even bij met Tjitske en niet snel daarna kwamen Debbie (mede-Grazia Insider & blogger @ SixFeetFromTheEdge) en Robine (van ChouChouRobine) ook binnen.

Helaas waren er alleen donkere shirts van Zoe Karssen in de winkel en ik wilde graag een witte. Dus ik wacht geduldig af tot in de online shop weer iets nieuws verschijnt, want voor de zomer komen er natuurlijk weer plenty tee’s! En helaas pastte ik de skull-ring niet. Althans, hij pastte wel om mijn ringvinger, maar ik wil hem juist aan mijn wijsvinger dragen (eigenwijs hè ;-) en die is dikker dan mijn ringvinger.

Gelukkig kun je op Fashionchick.nl en WeLikeFashion.com 24h terecht, dus vrees niet dat mijn shophonger blijvend is ;-) Debbie kocht nog wel een té coole Cheap Monday jeans. En toen we de winkel verlieten, kreeg ik alsnog een tasje, namelijk een leuke goodiebag van WeLikeFashion en Fashionchick! Yeah, toch nog een shoppingbag om mijn honger te stillen! ;-)

Wat mij betreft een geslaagd event en voor herhaling vatbaar!

xoxo Lins

1 reactie

  1. Leuk stukje! :) Ik had even gezocht naar mijn Skullring, maar er mist een steentje uit, dus waarschijnlijk heb je daar sowieso al geen interesse in. Anders mocht je hem zo van me hebben. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *