VIDEO BabyBytes MAMAtalk #1

In april zat ik de hele woensdag op een boot in Amsterdam voor opnames met de leukste bloggende moeders van the Interwebz. Hoewel ik mezelf niet als een eckte mommyblogger beschouw, ben ik natuurlijk al twee jaar iemands moeder. Daar schrijf ik (ook) over, dus werd ik uitgenodigd als panellid voor een nieuw talkshow-achtig concept. MAMAtalk, geproduceerd door babybytes.nl

Ze legden ons verschillende stellingen over het moederschap, kinderen, relaties en opvoeden voor. Uiteraard bood dat genoeg gespreksstof voor de zes moeders aan tafel. Gisteren verscheen de eerste episode online, zo spannend! Het is altijd gek om jezelf terug te zien op beeld, maar ik vind het eindresultaat erg leuk! In deze eerste aflevering bespreken we de rol van de vader in het gezin.

“Uit diverse onderzoeken blijkt dat de rol van vaders en moeders binnen het gezin nog steeds niet gelijk is. Vaders werken meer, hebben VEEL minder recht op geboorteverlof (die twee zielige dagen…) en nemen uiteindelijk dus ook minder zorgtaken op zich 

BabyBytes MAMAtalk besloot onze bekende bloggende vriendinnen eens te vragen naar hoe zij binnen hun gezin de zorg voor de kinderen hebben verdeeld. Is er sprake van 50-50 of heeft mama in hun gezin ook een grotere rol?”

Aan tafel:
Elise van www.elisejoanne.nl
Elsbeth van www.clubvanrelaxtemoeders.nl
Kelly van www.kellycaresse.nl
Lindsay van www.lindsayvallen.nl
Sanne van www.laviesanne.nl
Willemijn van www.2wmn.nl

Je bekijkt de video hieronder en ik ben erg benieuwd wat je van het eindresultaat vindt! Er komen nog meer afleveringen met verschillende thema’s.

Veel kijkplezier en fijne zaterdag!

Liefs,
Lindsay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *