(*) Verjaardagscadeautje van Posters.nl voor de filmfreak ;-)

posters.nl poster quote kunstdruk (13)
(*) Deze blog is een samenwerking en bevat producten die ik van een webshop heb ontvangen.

Er is er (bijna) één jarig, hoera hoera, dat kun je wel zien dat ben ik! Over 10 nachtjes ben ik jarig en mijn eerste cadeautje is al binnen! Een mooi ingelijste kunstdruk van Posters.nl. We wonen inmiddels alweer een halfjaar in ons nieuwe huis, maar zijn nog steeds druk bezig met het (af)stylen van onze woning (zoals je ziet moeten we inderdaad nog plinten leggen ;-). Maar plinten of niet, een mooie poster in een chique lijst stond óók op ons woonwensen-lijstje. Een zeer toepasselijk verjaardagscadeau dus! Ik koos als filmfreak voor een quote van Jim Henson. Een quote die uitstekend past bij ons toekomstige televisiemeubel, zodat dit straks een mooi hoekje is waar wij als filmliefhebbers vele uurtjes doorbrengen. 

Op Pinterest zie ik regelmatig mooie televisiehoekjes met ingelijste quotes voorbij komen. Maar ja, wat voor quote? Waar te beginnen? Een gedoodverfde ‘Carpe Diem’ is niets voor ons, net als een ‘Home is where the heart is’. Toch biedt Posters.nl al deze quotes, van populair tot meer uitgesproken. Ik moet eerlijk toegeven dat het best een werkje was om uit het gigantische aanbod een keuze te maken. Er is zoveel! De posters zijn onderverdeeld in categorieën zoals lifestyle, film, en nog een tiental opties.

posters.nl poster quote kunstdruk (12)

Uiteindelijk vind ik onder ‘kunst algemeen’ de kunstdruk met quote van Jim Henson. Ik ben direct enthousiast. Ik ben een filmfreak in hart en nieren, dus hoe cool is deze quote in combinatie met de plek waar hij komt te hangen? Bij de televisie waar we veel films en series kijken, een lijst met quote van één van de tofste serie- en filmmakers. Voor de filmn00bs ;-), Jim Henson is vooral bekend als ‘vader’ van The Muppets, maar hij werkte ook mee aan films als The Neverending Story, Star Wars en The Witches.

posters.nl poster quote kunstdruk (2)

Om de kunstdruk goed tot zijn recht te laten komen, kies ik voor een mooie, houten lijst van 23 mm dik. Als glassoort kies ik ontspiegeld, helder plexiglas, dat vermindert spiegeling en weerkaatsing van omgevingslicht. Bovendien vind ik zo’n matte look ook wel chique :-). Ik kies niet voor een passepartout, omdat de poster al flink wat ‘wit’ heeft en ik een extra rand daarom niet nodig vind.

posters.nl poster quote kunstdruk (11)

Ik mieter het allemaal in mijn winkelmandje en rond de bestelling af. Ik krijg direct een bevestiging van mijn bestelling in de e-mail. Direct na deze e-mail ontvang ik een aanvullend bericht waarin aangegeven wordt dat mijn product niet (meer) voorradig is. De verwachte leverdatum van enkele werkdagen wordt aangepast naar een datum die 5 dagen verder in de toekomst ligt. Geen absurde vertraging dus, dat scheelt. De dag voordat mijn pakket bezorgd wordt, krijg ik een e-mail van Posters.nl met een track & trace code van GLS. En inderdaad, de dag erna wordt mijn pakket netjes bezorgd.

posters.nl poster quote kunstdruk (3)

posters.nl poster quote kunstdruk (4)

De lijst zit in een grote kartonnen doos en heeft de verzending veilig doorstaan. Daar mag je in principe op rekenen (vind ik), als je een webshop hebt in lijsten en posters. Wel had ik een kleine poster bij mijn bestelling gevoegd, die het transport helaas minder goed heeft doorstaan. De posters is opgerold, maar heeft geen koker als extra bescherming. Daardoor is de ronde poster verfrommeld geraakt. Niet onoverkomelijk (de poster ligt as we speak onder een zware doos, ik verwacht dat hij wel ‘plat’ wordt), maar dit vind ik niet zo netjes. Een kartonnen koker zou dit probleem voorkomen hebben.

posters.nl poster quote kunstdruk (5)

posters.nl poster quote kunstdruk (9)

posters.nl poster quote kunstdruk (7)

Toen ik deze feedback aan Posters.nl gaf (eerlijkheid duurt het langst :-), ontving ik diezelfde week een vervangende poster. Deze was beter ingepakt en heeft de bezorging kreukvrij doorstaan. Posters.nl gaf aan dat zij dit bij alle klanten zo oplossen, want ‘het is natuurlijk niet de bedoeling dat wij een mooie poster uit onze collectie verfrommeld leveren’. Ik vind dat een snelle en nette oplossing.

De kunstdruk in lijst is bij eerste levering flawless. Ik ben echt helemaal weg van de print én de lijst. Het formaat (42 x 59 cm.) is perfect voor aan de wand straks. Ik zie het al helemaal voor me. Nu nog een bijpassend tv-meubel ;-). Dat staat voor oktober op ons lijstje, net als een nieuwe televisie. Life is like a movie, write your own ending. Keep believing, keep pretending. Ik vind het een prachtige spreuk en ben blij dat ik voor deze gegaan ben. Straks is onze woonkamer helemaal Pinterest-proof ;-) en weer iets stijlvoller dankzij dit cadeautje van Posters.nl. Dankjewel! :-)

posters.nl poster quote kunstdruk (10)

posters.nl poster quote kunstdruk (13)

Heb jij posters of lijsten in je woonkamer? Of heb je er helemaal niets mee, van die teksten aan de muur? Ik zag laatst iemand’s eethoek, die had allemaal kleine vakantiefoto’s in lijstjes, dat zag er ook tof uit! Haha, wéér een project (omdat je huis nooit af is ;-)

Liefs,
Lindsay

 

2 reacties

  1. Dat is zeker wel een mooie quote! Ik vind het altijd wel mooi om dat soort dingen in huis te hebben, om er nog maar eens aan herinnert te worden op momenten dat je zo'n quote nou net even heel hard nodig hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *