Vallen-tijn 2011

Doen jullie aan Valentijn?

Ik schreef er 4 jaar geleden, totally in luvv maar totally in denial, deze blog over. En guess what, op 14 februari 2007 kreeg ik een Valentijnskaart van een niet-zo-geheime aanbidder, die nu al bijna 4 (!) jaar mijn vriend is!

*Piepjonge René & Lins, geheimzinnig in 2007

Ik blogde (toen al) en lees zo nu & dan eens terug omdat het heerlijk is te zien hoe in denial we waren, terwijl het zo overduidelijk was ^_^

Zo schreef ik:

Oh.

Ik was even vergeten hoe fijn het was.
Met iemand die echt op mij is.
En ik ook op hem.

In deze blog was het toch wel errûg duidelijk girl! Met die songtekst van Maroon 5…

Nu is dat alweer vier jaar geleden. De langste relatie die ik ooit heb gehad! René vind het helemaal niet zo lang zei hij vannacht. Omdat we dit getal nog minimaal gaan vertwintigvoudigen. Maar omdat het voor mij als de dag van gisteren lijkt dat ik met Oud & Nieuw 2006/2007 mijn zinnen op hem had gezet en de tijd voorbij is gevlogen.

Die bewuste Oudejaarsavond wist werkelijk ie-de-reen van mijn vriendinnen dat HIJ zou langskomen en ik mijn move wilde maken. Het noodweer gooide bijna roet in het eten maar gelukkig trotseerde hij na een telefoontje de regen om bij mijn studentenhuis te arriveren. Slik. Moed ingedronken (nooit een goed idee girls) liep mijn poging hem te zoenen uit op een blauwtje. Misschien is de uitdrukking daarom ook blauw als in dronken, en zit er in een blauwtje lopen ‘auw’, omdat het pijn doet?

*Overigens een erg gezellig 7002 feestje, despite mijn mislukte versierpoging ;-)

 

 

René vertelde me later dat hij vooral niet ‘gewoon een avondje met me wou zoenen’. Pardon? Nee, hij ging voor het serieuze werk. Zwijmel
Wat resulteerde in een Valentijnskaart, vandaag precies 4 jaar geleden. Na deze
bevestiging durfde ik me over mijn (bl)auwtje heen te zetten en de dag erna, op
15 februari 2007, hadden we een date. En jep, er werd gezoend, stelletje
nieuwsgierige aagjes! En gelogeerd. Jep, dat ook..

Zonder jullie al teveel onder te kwijlen met mijn nimmer aflatende liefde voor de hoofdrolspeler in dit verhaal, het bestaat! Dit is een hart onder de riem voor alle zwijmelaars, broken hearted en anonieme aanbidders. Ik was gekwetst in het verleden, relaties waarin ik niet 100% mezelf durfde te zijn, jeugdliefdes, scharrels. You name it, I’ve been there! En toen ik dacht: dat wordt nooit weer iets met mij – ik word zo’n oude vrouw met katten, it happened.

True love. True story.
Vraag me nu alleen af wanneer he’s gonna put a ring on it?
;-)

Fijne Valentijn, namens Lindsay Vallen-tijn ;-)

Enne, jouw Valentijn-story wil ik ze-ker lezen in de comments below!

xoxo

5 reacties

  1. Ik kan me die Oud-en-nieuw avond nog heel goed herinneren. :D
    Ik ben heel blij voor je, dat je de liefde van je leven hebt gevonden.
    Hopelijk krijgen jullie nog heel veel Vallentijntjes samen!
    <em/>
    Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *