Utrecht’s Lekkerste ;-)

Vandaag was het dan zover, om 11:00 stonden Wendy, Cindy, Maja & moi paraat om naar Mediapark Hilversum – studio 24 te gaan om de opnames van “Veronica’s Lekkerste” bij te wonen.


In de auto, Cindy probeert de digitale camera uit op Maja :-)

Omdat we ietwat aan de vroege kant waren (ik reed zowaar in 1x goed ;-)) hebben we eerst relaxed met een cappuccino of iced cappuccino (Caffiato, jaa-haa, jaahaa :-D) in het zonnetje op een terras in het uitgestorven centrum van Hilversum gechilled (waar is iedereen daar op de zondagmorgen/middag, in de kerk?)

Toen richting het Mediapark, parkeerplaats gezocht en richting de studio.


Studio 24, Maja, Lindsay, Wendy & Cindy

Onderweg werden we al nageroepen door schaarsgeklede heren in badjas, die zieltjes probeerden te winnen voor dadelijk in de stemronde.
Want, laat dat duidelijk zijn, het publiek beslist wie “Veronica’s Lekkerste” wordt, iedereen heeft heel verantwoord & eerlijk een stemkastje (alleen het objectieve publiek, familie en/of vrienden mogen niet stemmen, wat natuurlijk wel zo eerlijk is, want anders brengt de een zijn gehele familiestamboom en voetbalelftal mee).
Dus aan ons de loodzware taak om na een beachwear-ronde (oeh ;-)), een basic-ronde & een lingerie-ronde (dubbel-oeh ;-)) te kiezen voor onze favoriet.
Meestal waren we het wel met elkaar eens, en de jury (Mental Theo, Ellemieke Vermolen, Jasmine Sendar & Edwin Smulders) leverde pittige kritieken.


De jury: Mental Theo, Ellemieke Vermolen, Jasmine Sendar & Edwin Smulders


Ellemieke is trouwens echt een supermooie vrouw, in het echt nog mooier!
(en Jasmine lijkt op Winnie uit Alfred Jodocus Kwak, heus waar!)

Maar, uiteindelijk stonden wel onze favoriete heer & dame aan de top, jeuh!
Wie dat allemaal zijn kunnen we natuurlijk nog niet zeggen (nee, ah toe, nee, echt niet :-)), want de uitzendingen zijn pas vanaf medio augustus op de buis, en anders weten jullie ook al wie er wint!


Maja, Lindsay, Wendy & Cindy nog steeds enthousiast in de studio :-)


We zijn op televisie, we zijn op televisie ;-)

Na de opnames iets minder snel richting huis (1 afslag gemist, hey, kan gebeuren ;-)), maar om 16:00 uur stonden we weer veilig op het Jaarbeursplein.
Meteen afgesproken om deze dag af te sluiten met een hapje in Havana, waar we om 19:00 weer zouden verzamelen.
Maar ik wilde zó graag nog even zwemmen & van het goede weer genieten, dat ik vliegensvlug mijn bikini gepakt heb & richting Strijkviertel gereden ben.
Daar heb ik dus nog ff lekker 2 uurtjes zon mee kunnen pikken, en toen op naar Havana.

19:00 stipt zaten we lekker aan het brood met ayoli en tapenade & bestelden we een koningsmaal aan tapas. De barkeeper annex ober kon niet geloven dat 4 zulke slanke dametjes zoveel eten bestelden, dus als we al het eten opkonden, zouden we van hem een luxe cocktail van de zaak krijgen!
Nou, daar hoef je je bij ons geen zorgen om te maken :-D Kleine vreetzakkies ;-)
Hoewel we 2 bordjes niet leegkregen (waarvan we 1 sneaky in de plantenbak gedumpt hebben, hey ;-)) vond hij toch dat we met 1 bordje over de cocktails verdiend hadden!
Kijk, dat is nu eens een sportieve kerel! En we hadden het ook echt wel verdiend want onze buikjes waren echt rond!

Dus we kozen de volgende spannende cocktails:

En lieten deze ons goed smaken!


Cindy & Wendy aan de cocktail “Girls Favorite”


Maja aan de cocktail “Strawberry Margarita”


Lindsay aan de cocktail “Acapulco Gold”

Daarna nog even genoten van de salsadansers, al zwierend en heupwiegend, en toen op naar huis, want maandagmorgen moet er weer gewerkt worden!

Al met een al een supergezellig & leuk dagje, en snel voor herhaling vatbaar!

Hoe was jullie weekend?

Liefs,

Lindsay (met een bol buikje dus :-))


Utrecht’s Lekkerste ;-)
met de klok mee: Wendy, Maja, Lindsay & Cindy

3 reacties

  1. Ik kan werkelijk waar niet snappen dat mensen zich voor dit soort dingen lenen. Het is een vleeskeuring niet meer en niet minder en het ontneemd ieder mens die aan dat soort dingen meedoet toch zijn waardigheid of verkopen we tegenwoordig echt alles?
    Ik heb het een keer op tv gezien en vond het werkelijk te verschrikkelijk om aan te zien maar ja van een commerciele zender kun je ook niet veel verwachten he.
    Leuk weblog overigens. ;)

  2. Hai! Ik had Veronica's Lekkerste een paar weken geleden op de buis gezien. Iedere maand zeker een nieuwe verkiezing toch? Ik vond die Ellemieke toen een beetje te bitchy eerlijk gezegd ;). Ze zei dingen waarvan ik dacht 'jeetje alsof jij perfect ben'. Okay ze moeten wel eerlijk zijn als jury, maar ik vond haar gemeen. Mijn vriendje zei zelfs nog 'bij Idols zijn ze nog liever dan dat'. Haha :D. Liefs, Yalisa!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *