Uitgaan: Verknipt 29-11 Stadion Galgenwaard, Utrecht

Nog 7 nachtjes slapen tot de wedstrijd van de eeuw: aanvoerder Tapesh, de mooie Miss Melera en Utrechtse helden SHMLSS spelen eredivisie. Verknipt brengt opnieuw een bezoek aan Utrecht, aanstaande vrijdag, 29 november 2013. Locatie? Stadion Galgenwaard. Voetbalvrouwen, scheidsrechters, goalkeepers, spitsen, trainers en hooligans: tijdens deze thuiswedstrijd is scoren gegarandeerd. 

Verknipt 29nov.


Dierendag jongstleden zet Verknipt voor de allereerste keer de schaar in Utrecht. Een stampvolle Winkel van Sinkel barstte bijna uit haar voegen van de dikke beats, goede sfeer en verknipte gasten. Van begin tot eind heb ik me uitstekend vermaakt. Het gebeurt niet vaak (meer) dat ik blijf tot de lichten aan gaan. Verknipt mag trots zijn op hun Utrechtse ontmaagding: zo wil iedereen de eerste keer.

Vrijdagavond 29 november kun je vanaf 22:00 uur terecht aan het Herculesplein 281. Geen voetbalnoppen op het veld, maar danspasjes die het uithoudingsvermogen van menig sterspeler tarten. Geen gebitch over het afpakken van voetballers of moddergooien naar voormalig BFF’s. Op Verknipt hebben we schijt aan de roddelbladen en Johan Derksen. Op Verknipt zijn we allemaal kampioen.

Forza Verknipt olé olé olé, in het stadion van de Utrêgse FC!

– vrijdag 29 oktober 2013
– Stadion Galgenwaard Utrecht
– 22:00 tot 06:00 uur
– 18+

Attend: Facebook-pagina
Website: www.verknipt.org
Soundcloud: https://soundcloud.com/verknipt-amsterdam

VERKNIPT UTRECHT // OFFICIAL AFTERMOVIE 04-10-2013 from E-Ville Media Group on Vimeo.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *