UITGAAN Lobi Amsterdam: niet zeuren maar schuren

Lobi 25 sep schuren

Wat hebben Drake, Lil Wayne, Ja Rule, Sean Paul, Nelly (niet Furtado) en dat ene lekkere meisje uit je brugklas waar je nooit tegen durfde te praten gemeen? Ze zijn allemaal bij LOBI.

Het smerigste, meest vieze en tongromantische feestje van Amsterdam. Maandelijks druipt het zweet van de Sugarfactory-muren tijdens een nachtje schuren, slobberen en slettebakken. Binnen een kleine zes uur gooien onze knappe plaatjesdraaiers R&B, hiphop en andere ‘Gooi je reet in de lucht’-muziek in je gezicht. Het standaard motto? Niet Zeuren Maar Schuren. Broertjes en zusjes onder de 21 mogen thuis blijven“. (aldus LOBI zelf).

Lobi Lil Kim

Niets anders dan liefde voor LOBI! <3 Bezoekers die al langer meelezen, weten dat ik een voorliefde heb voor vunzige R&B deuntjes en vuige dancehall. Het deerde me niet dat ik een white chick was, mijn haar liet ik invlechten en ik schudde dat het een lieve lust was. Ik deelde al eerder mijn favoriete Missy Elliot clips met jullie, en niemand kan tippen aan Missy. Maar, om alvast lekker in de stemming te komen voor LOBI vanavond, draai ik vandaag deze (selectie) van mijn favoriete oldskool hip-hop, R&B en dancehall nummertjes. Mijn verzoeknummers, zeg maar. Lees je mee, meneer de DJ bij LOBI? 

 

Natuurlijk kan Missy Elliot niet ontbreken. We’re gonna get our freak on!

Zeg je dancehall en bubbling, dan zeg je Mr. Vegas. Heads hiiiigh, kill ‘em with the!

Who’s that girl? La laa la la la laa la la laa. Daar kun je zo lekker op schudden hè, dat refrein. En Eve is zo knap!

Oh yeeeaaahhh, yeah yeah! You got me going crazy!

Ook van die dancehall dinosauriërs: Chaka Demus & Pliers. I know this little girl, her name is Maxine Lindsay. Murder she wrote, murder she wrote.

Dit vind ik echt zo’n heerlijk hard nummer van Ice Cube. You can do it put your back into it! Hier heb ik (15 jaar geleden :’-) in de dampende, zwetende zaal van club Axl menig vunzig dansje op gedaan (met al dan niet een bad boy achter me ;-).

Last but not least, mister R. Kelly. Want after the show it’s the afterparty. Then, after the party it’s the hotel lobby. Then, after the Belve then it’s probably Cris. And after the original it’s probably this. Fiesta vanavond!

Liefs,
Lindsay

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *