Uitgaan: Avant-Garde in Wonderland @ Winkel van Sinkel

Na twee succesvolle edities kan het niet anders dan een spectaculaire derde editie worden: Avant-Garde, aanstaande vrijdag in de Winkel van Sinkel.
KrancK Produkties & Apollo Events wil met Avant-Garde een tegenbeweging creëren. Geen donkere, zompige kelders of feesten in een ongeïnspireerd kaal gebouw. De nacht is er om beleefd te worden met alle zintuigen en disciplines: muziek, maar ook kunst, theater, mode, film en show.

AvantGarde banner

Avant-Garde is te veelomvattend om het onder de noemer ‘feest’ te categoriseren. Avant-Garde is een platform voor iedereen die iets wil delen. Sharing is caring, vinden ook de creatieve geesten van Curious Behaviour, Donker Collective en RoThonde. Je shopt vintage kleding of laat je live beschilderen.

Denk niet dat creativiteit betekent dat je inlevert op muzikaliteit. De line-up is om te smullen. Onder andere Nuno dos Santos, Musclefarm (Eric de Man & Aron Friedman) en Architecs van Bangers & Mash zorgen voor een goedgevulde dansvloer.

Het thema? Alice in Wonderland. De dag na Halloween tuimelen we samen met Alice into the rabbithole. De nacht is jong en de optische illusies maken dat je alle tijd vergeet, net als the White Rabbit. Mad Hatter nodigt je uit voor een drankje. Hij drinkt thee.
Wat drink jij?

– Avant-Garde 
– vrijdag 1 november 2013
– 23:00 – 06:00 uur
– Winkel van Sinkel, Oudegracht 158 Utrecht
– tickets € 15,- euro (exclusief servicekosten) via http://www.avantgardefest.nl
– Facebook-eventpagina 

2 reacties

  1. op de valreep nog ff meedoen met deze leuke actie.
    Ik heb al veel goede dingen gehoord over het boek.
    Zou leuk zijn om het boek te winnen. Volgende week komt ze in de stad haar boeken laten signeren. Mooit och

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *