True Blood seizoen 4, seizoen van de hekserij…?

Als True Blood boeken nerds wisten mijn babybro Jason, pardon; Berry ;-) en ik allang: na vampieren, shapeshifters en weerwolven komen ook heksen Bon Temps betoveren. Op mijn wish-list staat nog steeds de awesome 10-delige Box Set van de True Blood boeken, maar ook naar de verfilming hunker ik.

De filmdagen voor seizoen 4 zijn in volle gang en sinds gister ben ik met de re-run van seizoen 3 gestart. René heeft seizoen 3 nog niet gezien en omdat er niet zoiets bestaat als too much True Blood (en hell no, zeker geen too much Eric Northman a.k.a. ASkars ;-) kijk ik gezellig mee. Fangtastic!

Ik vond trouwens nog een leuke foto op de website van True Blood Nest (the place to feedyour obession). Voor een goed doel waarin je kon stemmen voor Team Bill of Team Eric, kozen de acteurs beiden een t-shirt waarin ze hun rivaal wilden zien. Omdat er een goed doel gesteund wordt is er dus eigenlijk geen echte verliezer, maar boohoo – Team Eric verloor. Dus moest Alex een t-shirt aan wat Stephen ontworpen had… en guess what? Bill’s Bitch baby! Hehe, loving them! <3

En hierbij de officiële HBO teaser van seizoen 4. Hopelijk komen er snel wat sneak peeks uit scènes online!

Vinden jullie vampieren boeken/series ook zo cool?

Ik ben echt een griezelfan, als klein meisje al, verslond boeken van Paul van Loon en Tais Teng en films van Stephen King of de serie Are You Afraid of the Dark.

Griezellige groet…


 

 

 

 

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *