Trucker zoekt wulpse dames

Blog Image

Wat een vulgaire advertentie had kunnen zijn, was gisteren gewoon de normaalste zaak van de wereld in stad Rotterdam.

Trucker zoekt wulpse dames, en of die zich aandienen!

Alweer voor de 12e keer druist Rotterdam van de feestgangers van heinde en ver, die allemaal afkomen op de beste DJ’s – verzameld op een bonte verzameling trucks die door heel het centrum rijden.
En dat gratis!

Ik denk dat de Dance Parade Rotterdam nog één van de weinige gratis events is – en daarom heet het nu Fit For Free Dance Parade in plaats van de voormalige Heineken Fast Forward Dance Parade. Plus tel daarbij op het groeiend aantal jongeren met overgewicht – nou, dan ben je met Fit For Free ook nog eens hartstikke maatschappelijk bewust bezig.

Het thema was, hoe kan het ook anders in navolging op de opening van de Spelen afgelopen vrijdag – The Olympic Edition.
Niet dat één van de ruim 34 trucks in sportkleding was, want dat zou een teveel aan stof zijn voor de dames en heren op de truck.
Nee, zij droegen hun speelpakjes: strings, hotpants, beha’s, babydolls en netpany’s.

Blog Image

Blog Image

En natuurlijk hebben de dames en de heren op de trucks géén last van het groeiend aantal jongeren met overgewicht – dus ze kunnen het ook gewoon hebben! In tegenstelling tot de meute die meeloopt en denkt net zo wulps en sexy als de truckdanseresjes te zijn (visualiseer: een 50+er die al 2 kinderen gebaard heeft, graag naar de afhaal gaat en sporten een doodzonde vind – en dat dan in een té kort topje met spaghettibandjes, en een hotpants met daaronder benen met meer diepere kuilen dan de Rotterdamse Koopgoot) – maar dat alles mocht de pret niet drukken!

Het zonnetje liet zich tot 20:00 lekker zien, de weergoden waren ons feestgangers gunstig gezind en toen er dan toch dat éne buitje kwam – ach, dat namen wij – en met ons alle andere feestgangers, voor lief.

Blog Image

Blog Image

Kortom: een geslaagde DanceParade weer, en voor de truckers die de wagens reden weer terug naar hun reguliere lading – opnieuw vleeswaren wellicht – maar dan een stuk minder extravagant, die diepvrieskip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *