Trouwen: nog iets minder dan 2 maandjes!

Collage uitnodigingNog 1 maand en 28 nachtjes slapen (!) te gaan voordat René en ik trouwen. De big things zijn geregeld en onze planning verloopt eigenlijk erg soepel. Keeping our fingers crossed! De uitnodigingen hebben we vorige week verstuurd en zijn inmiddels bij iedereen op de mat gevallen. Super om de enthousiaste reacties van onze genodigden te horen ^^

Wanneer je gaat trouwen (of je verjaardag viert, of in verwachting bent) is Pinterest echt een geweldige bron van inspiratie. Wij zagen het idee met de vingerafdrukken op Pinterest en zijn druk aan het DIY’en gegaan. Tadaa! En hartstikke leuk om samen te werken aan onze gepersonaliseerde invites. Dat teamwork zit wel goed ;-)

Naast DIY’s staat Pinterest ook boordevol prachtige trouwfoto’s. Onze fotograaf ontvangt dan ook regelmatig een link naar mijn wedding photography-board. Zo weet zij precies wat we mooi vinden en doen wij op onze beurt weer ideeën op voor poses en stijl. Ideaal.

Zoals de fotografie van Ryder Evans en TheLane.com. Prachtige plaatjes. Kijk je mee?

Ryder Evans fotografie 1(bron foto)

Ryder Evans fotografie 2(bron foto)

Ryder Evans fotografie 3(bron foto)

Ryder Evans fotografie 4(bron foto)

TheLane.com 1(bron foto)

TheLane.com 2(bron foto)


Liefs,

bride to be Lins

4 reacties

  1. Wat een mooie plaatjes. Het lijkt me super als je van je eigen dag ook zulke foto's hebt. Succes met de laatste voorbereidingen en vooral veel voorpret!

  2. oohh die trouwjurk van de foto's..prachtig!! Ik hoop nog steeds dat ik van de zomer gevraagd wordt… en mezelf ook eindelijk verloofde kan noemen.. (geen probleem als het trouwen dan nog jaren op zich laat wachten;-)) leuke uitnodigingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *