Trouwen: het bruidskapsel

In de voorbereiding naar onze trouwdag wist ik na 2 sessies proefmake-up: ik doe zelf mijn make-up. Dat gefrutsel van een ander aan mijn gezicht, ik werd er helemaal kriegel van. Bovendien was het way too much voor iemand als ik, die doorgaans alleen wat mascara, blush en poeder draagt.

1 (490)
Mijn haar daarentegen, was een grotere uitdaging. Ik heb lang maar fijn haar, wat basically recht naar beneden hangt. Mijn jurk vroeg om een opgestoken kapsel, maar liever ietwat losjes en bohemian dan strak op een knot. Mijn kapster moest aan een aantal voorwaarden voldoen:

 • op de ochtend van de bruiloft wil ik dat ze bij ons thuis komt
 • ik moet een klik met haar hebben
 • ze snapt mijn look en probeert me niet te overtuigen van een ander kapsel

Als inspiratie vond ik Blake Lively’s kapsel op de Bafta’s. Na wat zoeken op Google kwam ik terecht bij Sarah Marjolein van VoordeBruid.nl. Na een proefkapsel op zaterdagmiddag wist ik: I’ve found my girl.

Vrijdag 13 september kwam, zag en overwon Sarah en mijn bruidskapsel was fab!
Ik heb onwijs veel complimenten over mijn haar gehad en zelfs tot in de late uurtjes waarin flink gedanst is, bleef mijn kapsel rock steady zonder zichtbare hardheid. Mijn tip voor bruidjes in spé is VoordeBruid.nl.

1 (38)1 (3)1 (44)1 (51)1 (62)1 (68)1 (67)1 (82)1 (81)1 (119)1 (121)1 (124)1 (125)1 (163)

1 (165)

1 (181)

1 (283)

1 (603)

1 (1022)

1 (1084)

15 reacties

 1. Leuke blog weer Lindsay en inderdaad zat je haar erg mooi en bleef het ook tot in de laatste uurtjes mooi zitten.
  En je was een pracht bruid jurk,kapsel en make-up en het weer deed ook mooi mee.Je kunt met al die mooie foto's en herinneringen terug kijken op een prachtige dag van jen huwelijk met René de man van je dromen.
  liefs mam

 2. Ik vind je kapsel echt prachtig! En je voorwaarden vind ik eigenlijk ook meer dan terecht!
  Goed om te weten dat er kapsels zijn die de hele dag goed meegaan, met strakke kapsels heb je toch al sneller dat je om de zoveel tijd alles opnieuw in model moet brengen naar mijn idee..

  En vind dat je jou make-up ook heel netjes hebt aangebracht!

 3. Ik kom per toeval je blog tegen, wat een lief bericht, het ontroerde mij! Ik kan dan ook niet laten om even te reageren en mijn dank en waardering te uiten over de credit 's die je mij geeft over het gemaakte kapsel. Ook ik heb genoten van de proefsessie en jullie huwelijksmorgen. Je haar, het weer en de klik alles werkte mee!

 4. Erg mooi kapel, en bleef denk ik ook goed zitten, aan de foto's te zien! In februari ga ik trouwen en nu heb ik op een event een bruidje gezien, met curlies in het haar. Dat lijkt mij ook wel wat en dan net zulke vlechten als bij jouw trouwkapsel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *