Today: Soenda!

Het festivalseizoen trapt vandaag af: Soenda is here! Na de eerste kleine danspasjes op fijne feestjes als Ministecker en Kranck kriebelde het al, nu is het dan echt (bijna) zomer! En wie zomer zegt, zegt festivals op leuke locaties, goede sfeer, lekkere muziek, toffe mensen – de festival vibe is here to stay!www.soenda.net:
Op 28 mei (12.00 – 23.00) stichten wij in de Ruigenhoekse polder een eigen staat waar iedereen vrij is en in harmonie met elkaar leeft! Er zijn vier podia met verschillende muziek waar je op zoek kan naar jouw nieuwe John Lennon. In totaal treden er zo’n 30 artiesten op uit meer dan vijf verschillende landen.

De 2010 Soenda-sfeer:

Heerlijk toch? Ik kan echt genieten van festivals! De vrijheid, fijne mensen, de mengelmoes van stijlen, smaken en kleding, heerlijke dansmuziek, kortom: ik voel me net een soort blije hippie op een festival, met allemaal gelijkgestemde hippies! Vreugde, peace and dancing feet! En vandaag dus de voetjes van de vloer (euhm, weiland) in de Ruigenhoekse polder!

Ik heb deze zomer vier à vijf festivals op mijn programma staan (Soenda, 030Fest, Rockit, Stekkerfest en misschien Source).

Houden jullie van festivals? En zijn jullie deze zomer ook op één van deze feesten (of andere festivals) te vinden?

Fijn weekend!

xoxo Lindsay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *