Thunder? Jazeker, Thunderdome!

Een jaar of 15 geleden, zeg 1997, had ik (net als velen) een Australian trainingspak, Energie-jeans en Nike Air Max. Misschien een verrassing voor de lezers die nog niet zo lang meegaan, maar yep: jullie Lindsay was een kleine reefteef!

Nee, schrik niet, ik had geen opgeschoren paardenstaart (omdat dat van mommy dearest niet mocht, waarvoor ik later extreem dankbaar was), maar ik was een gabber met gabber! Helaas was ik in 1997 nog maar 13, dus hardcore feesten bezoeken zat er ook niet in. Van dichtbij meegenieten omdat we praktisch naast de Jaarbeurs woonden, dat was as close as I could get!

Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus toen ik de reclame zag voor Thunderdome, 17 dec. aanstaande in de Jaarbeurs, ging mijn hardcore-hartje sneller kloppen. En niet alleen het mijne, ook mijn gabbervrienden & reefteefjes uit die tijd hadden wel zin in een nostalgisch potje hakkûh!


Dus, op 17 december, ik twijfel nog of ik daadwerkelijk mijn Aussie weer uit de kast trek (want natuurlijk heb ‘m nog, oude liefde roest niet) wordt er gegabberd tot aan het ochtendgloren. Met een groep gabbers die, net als ik, het hart op de goeie plaats hebben. Hardcore will never die!


Was jij een gabber in de 90’s? En did it never die?

4 reacties

  1. Whaha, hilarisch dat je gaat. Ik was vroeger ook wel een gabber, inclusief Nike Air Max, maar hakte meer op happy hardcore dan op die hele harde zooi. Maarre, jij veel plezier! ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *