Throwback thursday: Fijne kerstdagen!

TBT Kerstmis

Hoewel het buiten niet extreem guur en koud is, of we ons door een pak sneeuw moeten ploeteren, is het nu ook weer niet zo heerlijk vertoeven als 4 jaar geleden. Toen overwinterden René en ik in Egypte tijdens de kerstvakantie. Bovenstaande foto is een subtiele ;-) weergave hoe wij eerste kerstdag in 2010 vierden. Met kerst in een warm land was verrassend lekker, hoewel ik de gezellige kneuterigheid van een Nederlandse kerst ook zeker kan waarderen. Vandaag eten we tapas bij mijn schoonfamilie en morgen komt mijn familie bij ons eten.

Wat jullie plannen ook zijn, ik wens je een zalig kerstfeest. Heb je nog een gaatje over? Kijk dan zeker één van mijn favoriete kerstfilms. Ik heb Gremlins klaar liggen om weer eens te zien #nostalgie #throwbackthursday.

Fijne kerstdagen!

Liefs,
Lindsay

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *