This week’s Grazia


Op de cover van de Grazia siert deze week de oer-Hollandse Ilse DeLange. Ik vind Ilse sinds haar optreden een jaar of zeven terug in Dit Was Het Nieuws één van de leukste Nederlandse sterren. Zelfs dat accent kan ik hebben! Ze was zo grappig, neemt zichzelf niet te serieus en ik vind die (onbedoelde) nuchterheid heerlijk ontwapenend. Daarbij heeft ze ook nog een gouden strot dus ik ben helemaal pro-Ilse.

Maar wat deze Grazia zo bijzonder maakt, is dat ‘ie volstaat met QR-codes. Q-watte? Kleine scan/barcodes zoals die wel vaker opduiken in kranten, maar nu dus ook voor het eerst in glossy Grazia! Je krijgt zo heel handig, met je iPhone of BlackBerry, een kijkje achter de schermen. En het werkt heel gemakkelijk, zelfs ík kan het! ;-)

 

 


Je scant de QR-code…


En tadaa! Ilse en haar gitarist exclusief op je telefoon!

Ik vind het machtig mooi! Naast al deze technische hoogstandjes staat de Grazia ook weer boordevol mode, een super artikel over Bas Kosters (love him!), de tutorial “Hoe word je een IT-girl?” en het eetdagboek van Patty Brard (!). Heerlijk, eindelijk een normaal eetpatroon. Ik geloof namelijk nooit de minimale hoeveelheden die starlets altijd beweren NIET te eten.

Dus kopen die Grazia!

xoxo your Grazia Insider, Lindsay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *